En af de nyeste trends indenfor gaming er Virtual Reality!

Sports-Gaming.dk tilbyder en helt ny form for gaming-oplevelse når vi kommer ud med vores Virtual Reality setup. Deltagere vil, med de specielle Virtual Reality briller på, kunne opleve at være helt tæt på elementerne i de forskellige spil. Om det er som racerkører i TrackMania Turbo, en ørn i Eagle Flight eller som sænket ned i et hajbur, så er oplevelsen helt unik.

Vi medbringer en stor skærm til hver Virtual Reality stander som gør at publikum også kan se hvad der sker – det kan være ret så morsomt at se reaktionen fra spilleren når hajen pludselig angriber dybt under havets overflade.

Prisforslag

Det er svært at sætte faste priser når vi skal afvikle events, for der er kæmpe forskel på hvilke elementer aftalen indebærer. Om det “bare” er at komme og afvikle eventen, om det er med fuldt udstyr, om der er noget forberedelse inden osv. Det vil altså være en vurdering ud fra hvem “kunden” er, hvilke midler de har til rådighed og hvordan konceptet er skruet sammen. Dog har vi lavet en vejledende prisliste sådan potentielle kunder kan få en ide om niveauet, men de endelige priser vil altid bero på en konkret vurdering af indholdet, lokationen og størrelsen.

Se vejledende prisliste

For booking eller yderligere informationer, udfyld da nedenstående formular!

[contact-form-7 id=”4091″ title=”Kontaktformular 1″]