Søndag var en stor dag i dansk FIFA, da Brøndby med sejren over Örebro i finalen kunne kalde sig nordiske mestre. Vi har fanget Dingo og Fredberg oven på den store titel.

“Det er helt surrealistisk at tænke på de titler vi har vundet i Brøndby. Når man vinder et dansk mesterskab eller lignende er der ingen garanti for at man nogensinde opnår det igen. Det at vi så har formået at vinde så meget er ubeskriveligt. Der er ingen tvivl om at kemien mellem Daniel og jeg er en kæmpe faktor ift vores succes. Vi gør hinanden bedre og stoler 100% på hinanden. Samtidig har vi bare altid en fest. Det er helt sikkert noget der optimerer vores chancer til turneringer maksimalt.”

Selvom Fredberg efterhånden har en del store titler med Brøndby på cv’et, så rangerer søndagens titel rigtig for ham højt på det personlige:

Det her trofæ har for mit vedkommende kæmpe betydning. Jeg har ikke været så lettet ift at vinde en titel som denne gang. De andre titler er kommet ret overraskende. Det var ikke rigtig noget man havde set komme. Denne gang var jeg 100% fokuseret på at hive titlen med hjem til Brøndby. Var blevet så skuffet hvis vi ikke vandt. Især også fordi det var vores sidste turnering i FIFA19. Det kronede et godt FIFA19 af.

Flere af disse titler er blevet til i forbindelse med et unikt venskab og makkerskab mellem to bedste venner gennem flere år. Frederik satte ord på partnerskabet, som har taget hans FIFA karriere til nye højder:

Jeg vil 100% mene at vores partnerskab er det bedste dansk FIFA har set. Vi startede med at vinde 2v2 turneringer. Det blev til en sejr til eSuperligaen, nordisk mesterskab med Danmark og så et nordisk mesterskab med Brøndby. Det bliver ikke meget bedre. Jeg er dog sikker på at MJ og Agge nok skal få hevet en masse titler hjem i fremtiden. Vi nyder det egentlig bare.

Fredberg er heller ikke bleg for at åbne op om hans fremtidige ambitioner, som naturligvis indeholder endnu flere titler:

Nu går vi begge fuldtid næste år så fremtiden ser forhåbentlig lys ud. Et VM føler jeg er noget jeg mangler. Det bliver mit altoverskyggende mål med FIFA i fremtiden.

Herfra skal der lyde et kæmpe tillykke til de to Brøndby drenge som nu går på velfortjent sommerferie.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.