VILDT: Castro packer Team Of The Year-spiller på livestream

0
1354

Da den ultra-populære Twitch-streamer samt YouTuber, Castro1021 opdagede, at han havde packet en såkaldt “Walkout-spiller” i sin pack-opening, der blev livestreamet i samme øjeblik, løb han inden FUT-kortet kom frem på skærmen ovenpå i sit hjem.

Her ventede han flere minutter før han til sidst besluttede at vende tilbage foran kameraet, hvor hans mange seere formentlig ventede i stor spænding på at se hans reaktion.

Amerikaneren havde nemlig, som en af de første i hele verden, packet et blåt kort, og med andre ord, Team Of The Season Luis Suárez, der ligesom de to andre angribere på årets hold har været i pakkerne siden den 9. januar.

Og for at udløse endnu mere spænding, ventede Castro endda et stykke tid med at åbne øjnene, før han til sidst på elegant vis fløj bagud ud kortefter, han havde fortalt sine seere, at det i hvert fald ikke var et blåt kort.

Se det vilde klip øverst i artiklen.


I går udgav den danske og dobbelte verdensmester August ‘Agge’ Rosenmeier også en video, hvor han fortalte, hvordan man sætter det perfekte genpres ind – Klik her for at se videoen.

Læs også: Tricked eSport tager afsked med Jesper ‘Pilm’ Prang

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here