I forgårs annoncerede FTC, at de havde hentet en ny spiller til holdet. Spilleren er en, der endnu er ukendt indenfor det danske miljø, da han har sin daglige gang i Sverige. Det er nemlig 19-årige Douglas ‘HortyGoose’ Dahlberg. Vi har naturligvis taget en snak med manager David Merkistein om den nye spiller på holdet.

“Hej David. Tillykke med den nye signing. Hvad gør Douglas (gamertag) speciel?”
Douglas har spillet med vores træner/scout Jannick Larsen, hvor vi er kommet frem til at der godt styr på FIFA spillet hos Douglas. Douglas er ikke kendt herhjemme i DK, men han og hans partner spillede under Sveriges største 2v2-turnering sig frem til en flot 3 plads.”

“Hvorfor faldt valget på en ukendt svensker og ikke en kendt dansk spiller?”
“Douglas er ukendt da han først rigtigt begyndte at spille FIFA på højt plan i 2015, så det er en helt ny spiller med høj kvalitet, som vi også satser på at forbedre!”

“Kommer der flere udlændinge til danske hold fremover?”
“Der kan altid komme flere udlændinge, også på vores hold, det hele skal bare hænge sammen. Nu er det vores første spiller udefra, så det bliver også lidt sjovt for os her i FTC, at prøve dette af.”

“Hvad forventer du af Douglas?”
“Jeg forventer at Douglas gør det godt under det svenske mesterskab og håber desuden på, at vi kommer til at se ham deltage i nogen turneringer herhjemme i DK, så folk kan begynder at kende ham og hans kvaliteter.”

Vi har desuden talt med ‘HortyGoose’ selv om skiftet til et dansk hold.

“Hvorfor sagde du ja til et dansk hold?”
“Jeg tror det bliver en oplevelse at spille for et dansk hold, ligesom jeg også håber på at jeg kan udvikle mit FIFA-spil dér.”

“Hvad forventer du af dig selv i det konkurrencemæssige FIFA?”
“Mine forventninger er helt klart at få mere erfaring i Offline-turneringerne, men også performe godt, især i FIFA 16, når det snart udkommer. Primært i Sverige, men også i Danmark, når chancen kommer.”

“Kan vi forvente at se dig til turneringer i Danmark fremover?”
“Det tror jeg absolut. Nok ikke i FIFA 15, men helt sikkert når FIFA 16 bliver udgivet. Jeg vil helt sikkert også deltage i danske turneringer, men før jeg tager turen over Øresund, vil jeg først lave gode resultater her i Sverige.”

Vi ønsker FTC og Douglas alt held med deres fremtidige samarbejde!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.