Vi har fået tilsendt et lækkert headset til kontoret, og det er selvfølgelig kommet i brug med det samme – det er altid sjovt med nyt gear!

Headsettet er Stealth 300 fra Turtle Beach, og ved første øjekast skuffer det ikke – det virker rigtigt lækkert, og materialevalget virker fornuftigt. Stealth 300 kommer til både Xbox One og PS4, og da dette er til PS4 er det selvfølgelig de blå farver der går igen, og det er også tilfældet med den lækre “pude” som sidder øverst, og det gør at det er utroligt rart at have på.

Noget at det første jeg fornemmede da jeg tog headsettet på, var at det faktisk var rart at have på – noget som jeg synes ofte mangler ved andre produkter. Selve “ørebøfferne” er lavet af et materiale som tillader hovedet at ånde, og det gør en kæmpe forskel. Samtidig er det lavet af en slags memory skum som gør at de tilpasser sig til ens egne ører og det er en kæmpe fordel hvis ens gaming session trækker ud til langt ud på natten.

En ting er hvordan et headset ser ud og hvordan det føles, men det vigtigste er selvfølgelig lyden deri – er den ikke lige i skabet, så er de andre ting ret ligegyldige. Heldigvis skuffer Stealth 300 heller ikke på dette parameter, og lige meget om det er til in-game lyd, tale med vennerne eller din favortimusik, så performer Stealth 300! Lyden er klar – både i de dybe og de høje toner, og samtidig gør mikrofonen et godt stykke arbejde når der skal koordineres og sludres.

Med en pris på ca. 500 kr. er Stealth 300 et yderst prisbilligt produkt, men det klarer sig faktisk bedre end det. Der er selvfølgelig headsets på markedet som er en tand bedre ift. lyd, komfort og materialevalg, men disse ligger ofte i en langt højere prisklasse. Stealth 300 er det perfekte valg til den nye gamer, eller til ham/hende der primært skal bruge et headset til deres konsol.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.