På et pressemøde her til formiddag har Tricked eSport offentliggjort et samarbejde med Waoo om en ny dansk FIFA liga.

Der vil være en præmiesum på 100.000 kr. pr. sæson, hvoraf 70.000 i førstepræmie, i den nye FIFA liga og der forventes at blive afviklet en sæson pr. kvartal.

Strukturen er taget med inspiration fra den danske superliga, hvor der bliver 14 hold. Top 10 fra den danske rangliste vil blive inviteret og herudover vil der blive afholdt en kvalifikation om de sidste 4 pladser. Top 4 vil i hver sæson gå videre til et slutspil om de store pengepræmier og de nederste 2 eller 4 vil rykke ud.

Som et ekstra twist skal alle spillere tildeles et hold fra den danske Superliga – disse vil blive fordelt ud fra en seedningsturnering op til sæsonstart. Holdene vil være “Overall 85”, som der kendes fra den gamle FIWC-kvalifikation således holdene er lige gode.

Hver sæson vil bestå af 9 online runder med udvalgte streamingkampe og 4 offline runder. Disse 4 offline runder kommer til at hedde “Super Sunday” og vil udover de officielle turneringskampe bestå af en offline turnering, hvor øvrige spillere har mulighed for, at kvalificere sig til Waoo FIFA Ligaen.
Der tildeles point ud fra en rangliste til hver “Super Sunday” turnering og de bedste efter hver sæsons 4 turneringer, kvalificerer sig til Waoo FIFA Ligaen.

Udover rangliste point (til ligaen) vil der være 10.000 kr. i præmiesum ved hver “Super Sunday”. Der vil løbende blive meldt ud om dato, location og billetsalg for “Super Sunday” turneringerne, men disse vil blive fordelt over hele landet.

Sports-Gaming.dk vil yderligere blive tilknyttet ligaen som teknisk afvikler hvor vi sikrer at alt kører efter planen.

Danske FIFA-spillere kan derfor se frem til mindst 12 “Super Sundays” i 2017 og en ny Superliga i FIFA, der vil hæve dansk FIFA til et helt nyt niveau.

Mere information vil følge i den kommende tid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *