En top 16 placering til Kent “TalenKent” Brylle, en top 16 til Marcus Jørgensen og en sejr til Lasse “Kongen” Bækkelund. Det var hvad Tricked Esport kunne tage med hjem fra Odense Open, men ifølge coach Kent Brylle var det ikke overraskende, at Tricked hev deres 4. ud af 5 store sejre hjem i 2015:

“Jeg synes, at turneringen forløb meget fint. Lasse levede op til forventningerne og vandt turneringen på hjemmebane, mens Marcus igen fik vist prøver på sit store talent. Han var desværre uheldig i sin kamp i 1/8-delsfinalen, men han efterlod heldigvis et godt indtryk. Så jeg er tilfreds med drengenes indsats. 

Lasse kom dog ikke helt problemløst til sejren, da han havde problemer i flere af kampene på vej til finalen. Vi fik en kommentar fra Kent om dette:

“Du kommer aldrig igennem en stor turnering, uden at ende i problemer, men Lasse viste i flere omgange, at han kan holde hovedet koldt i pressede situationer, og derfor vil han også trække sig ud af disse som vinder. Og så havde han det fornødne held i semifinalen, som også skal til. Jeg tror, at det er uundgåeligt at spille en hel turnering uden at ende i problemer, og det fortæller lidt, at Lasse nu har overlevet disse problemer to Opens i træk.”

Da Marcus lige er taget på efterskole, så har Tricked nu kun Lasse Bækkelund som fuldtids dansk spiller på holdet. Vi fik også spurgt ind til transfersituationen:

“Det kan sagtens være, at der sker lidt på den front i den nærmeste fremtid. Marcus har et kæmpe potentiale, men det er svært at arbejde med, når aktiviteten ikke kan holdes på et fornuftigt niveau. Vi har haft en god samtale med Marcus omkring dette, og der vil også snart blive meldt ud. Vi holder hele tiden øje med mulighederne for nye spillere og har ofte nogle snakke om disse, så vi er velforberedte, hvis vi vil se efter en forstærkning.”

Til sidst fik vi hørt om Kents egen præstation, hvor han altså røg ud i 1/32-delsfinalen i forlænget spilletid til Lasse Bækkelund:

“Jeg er fint tilfreds med mig selv. At ende i top 16 efter forlænget spilletid mod Lasse kan man ikke græde over, og samtidig skete det efter, at jeg forholdsvis let kom igennem de to gruppespil og ingen problemer havde i den første runde af slutspillet. Det vigtigste var dog, at jeg genfandt den gejst, som jeg har let efter siden jeg blev matchfixed ud til Audi Cup. Op til online turneringer og Aalborg Open var min lyst til at forberede mig ikke til stedet, og det var den egentlig heller ikke op til Odense Open, selvom det blev til en del kampe. Så det var dejligt at få lysten tilbage under turneringen, og det var det vigtigste for mig”

En ikke overraskende tilfreds Kent Brylle, som altså var tilfreds med alle Tricked spillernes indsats.

Det bliver også spændende at se, om Tricked skal være aktive på transfermarkedet indenfor den kommende tid.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.