Det muligvis bedste Team of The Week indtil videre er netop ankommet, og det bliver altså en eller flere af disse spillere, som du kan være heldig at få i dine “FUT Champions Weekly Player Picks” i morgen aften.

Ligesom han gjorde det til VM i Rusland i sommers, stjæler Kylian Mbappé endnu en gang alle overskrifterne med sin første inform, som han fik, efter han nettede intet mindre end fire gange i weekendens kamp mod Lyon i den franske liga.

Han har dog på Team of The Week #4 fået fornemt selskab i form af blandt andre 88-rated Mauro Icardi, 88-rated Ciro Immobile og 86-rated Alexandre Lacazette, der alle tre viste deres verdensklasse i denne spillerunde på angriberpositionen.

Udover disse tre nye striker-kort i spillet vækker eksempelvis den brasilianske FIFA-favorit Hulk også stor opmærksomhed på ugens hold. Den fysisk overlegende herre har nemlig en opgradering på hele tre fra 81 til 84 og har herudover fået sig et offensiv midtbanekort, således man kan benytte ham som både det og angriber. Du skal med andre ikke være overrasket, hvis du senere i aften møder et hold, der har brasilianeren på toppen, eftersom blandt andet 91 i langskud og 95 i skudstyrke taler for sig selv.

Det bliver dermed denne portion af sorte inform-kort, som du i morgen aften klokken 19:00 kommer til at få en eller flere af i rød-version, såfremt du sluttede i sølv 3 eller derover i weekendens Weekend League.

Se hele holdet og alle deres stat her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.