For første gang i FUT-historien, kan den tyrkiske Süper Lig nu prale af, at de ikke kun vil være en del af ‘resten af verden’-holdet, men i stedet får deres helt eget TOTS-hold. Det blev bekræftet tidligere i dag, efter de to holds annonceringer.

Den tyrkiske liga har efterhånden fået hevet en masse gamle storspillere til sig, og det har nu rendt ud i, at EA Sports har valgt at køre TOTS separat for ‘Süper Lig’, hvilket betyder at vi i år ser flere blå kort fra ligaen end nogensinde.

tyrker

Tryk på billedet for at forstørre.

I blandt de to nye hold, der er kommet i dag, finder vi såmænd også to danskere. Den ene er Mike Jensen, tidligere Brøndby-mand, der lander på en 74-rating, og den anden er Simon Kjær, som endnu engang finder vej til et blåt kort efter en fin sæson i Fenerbahçe. Han er rated hele 87, og har fået 89 i forsvar.

Simon Kjær er ikke den eneste, som er havnet på 87-rating. Nani, Mario Gomez og Lukas Podolski, der allesammen har haft en fortid i store europæiske klubber såsom Manchester United, Arsenal og Bayern München, er nemlig også blevet kronet med et blåt kort i denne omgang.

Den mest bemærkelsesværdige må til gengæld siges at være tidligere FC Barcelona stjerneangriber, Samuel Eto’o, som med sin 88-rating, 90 i afslutning, blot mangler de gamle løbeevner for at være et yderst uhyggeligt kort.

Tryk på billedet for at forstørre.

Tryk på billedet for at forstørre.

Rykker vi herefter over til ‘Resten af verden’-holdet, finder vi også et par velkendte navne i blandt. Den absolut højeste rated, Darijo Srna fra Shakhtar Donetsk man måske førhen har spottet i Champions League, hvor han har vist sig fint frem de seneste par sæsoner.

De næste to, os danskere dog kaster et blik over, er muligvis de to Superliga-profiler, AAB-angriberen, Lukas Spalvis, og venstrebacken, Ludwig Augstinsson, fra mesterskabsholdet FCK. De havner ligesom Mike Jensen begge to på en 74-rating.

Er man mere til det med at bygge spanske hold, kan målmanden fra Olympiakos, Roberto, helt sikkert bruges. Han bliver formentlig ikke særlig dyr, og samtidigt med at han trods alt har en rating på 86, kan han være den perfekte løsning. I den anden ende af banen kan man måske også forsøge sig med at få Red Bull Salzburg-spilleren, Jonathan Soriano, krydret ind på et enten fuldt spansk hold eller i et Liga BBVA-hold. 83-rated og 90 i afslutning er i hvert fald nok til at score en masse kasser for dit hold.

Disse spillere kan selvfølgelig findes i pakkerne, men ikke forevigt, så ønsker man disse spillere, må man hellere skynde sig med at finde dem enten på markedet eller i pakkerne.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.