Gårsdagens første kvalifikationsturnering til den danske ESWC-kvalifikation endte med at vi fik fundet de to første finalister, og det endte altså med at blive to spillere fra samme hold – nemlig Mohamad Al-Bacha og Wahed ’The Kid’ Obayd, begge fra holdet ECVisualize.

Det var en turnering spækket med dygtige spillere, da også Tricked eSport var godt repræsenteret med deres tre stjerner. Dog mødte Lasse ’Kongen’ Bækkelund ikke op til tiden og blev derfor diskvalificeret. Generelt var det en turnering med stabilt højt niveau og deltagelse fra de fleste i danmarkstoppen. Derfor så man heller ikke de store overraskelser i gruppespillet, hvor alle de bedste kom med videre.

I knockoutdelens første runde så man en kamp mellem Claes og Pilm, der endte med imponerende 7-2 til Claes. Næste runde bød på Claes’ afgang til den nyligt signede XI Gaming-spiller Wali Kazmi, der slog ham 2-0. Semifinalerne stod så mellem Wahed og Wali samt Mohamad og Morten Zøhner. Her var de så de to ECV-spillere, der stod som vindere med hhv. 5-3 og 4-3. I finalen, hvor der blot skulle spilles om seed til finaleturneringen, vandt Al-Bacha med 2-1, og er derfor seedet til finaleturneringen.

Har du lyst til at deltage i den næste turnering, kan du finde link til billetkøb her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.