Svenske Zimme tog sejren til CULT Cola Copenhagen Open

0
1241
Zimme gik hele vejen ved CULT Cola Copenhagen Open og slog Anders Dammand i finalen.

Det store centertorv i City 2 i Tåstrup dannede søndag rammerne om den afsluttende turnering på CULT Cola FIFA Tour 2015 – nemlig CULT Cola Copenhagen Open.

Endnu engang var der udsolgt til turneringen, som der har været de tre andre steder også, og det betød at 128 spillere skulle dyste om sejren i årets sidste store FIFA-turnering. Efter stormen Freja havde fejet hen over Danmark natten til søndag, så var vejret usædvanligt mildt til starten på turneringen, og det er normalt noget der er ret ligemeget ift. afvikling af FIFA-turneringer, men den stærke november-sol viste sig dog at blive en udfordring for flere spillere denne dag i centret – det var simpelthen hen svært at se spillet på skærmene rundt omkring! Heldigvis blev problemet løst så godt som muligt med kreativ brug af diverse roll up reklamer, og dermed kunne turneringen fint afvikles i god ro og orden.

Se billeder fra turneringen

city2
Billeder taget af Linde Visuals

Der var god stemning hele dagen i City 2, og da de afgørende kampe skulle spilles, samledes ca. 50-70 tilskuere foran scenen for at følge de spændende dueller. De skulle se flere af de store favoritter falde forholdsvist tidligt – Jesper “Pilm” Prang røg i 1/16 finalen, og i 1/8 finalerne blev det til et farvel til bl.a. Lasse “Kongen” Bækkelund og Al-Bacha. I kvartfinalen blev det Wali Kazmi, Andreas Kirstein, Marcus Jørgensen og Daniel “Dingo” Kristensen der måtte forlade turneringen – altså gode spillere og unge spillere som vi helt sikkert kommer til at se mere til i fremtiden.

I semifinalen stod svenske Simon “Zimme” Nystedt overfor unge Carl Emil Lindblad, og her blev det til en sikker svensk 2-0 sejr, og i den anden semifinale stod Lars “PrimeTurbo” Korreborg overfor dagens helt store overraskelse – Anders Dammand. På et mål helt i slutningen af kampen blev det Anders der tog det længste strå – en vild bedrift med Dortmund som valgt hold!

I bronzekampen bølgede det frem og tilbage, men det endte med at være Carl Emil der tog en 4-3 sejr efter Lars havde været foran flere gange.

city22
Billeder taget af Linde Visuals

I finalen så det ud til at Zimme havde godt styr på det igennem kampen, og da han kom på 1-0 skulle den bare køres hjem. Pludselig lægger Anders dog bolden i mål på direkte frispark til 1-1, og der bliver fornyet spænding – dog varer den kun ganske få sekunder før svenskeren igen er foran, og i slutminutterne lukker han kampen med en 3-1 scoring. En fortjent sejr, og årets 2. svenske sejr i Danmark efter det også blev til svensk succes til Copenhagen Games i påsken.

Vi har tage en snak med Simon “Zimme” Nystedt omkring sejren:

Stort tillykke med sejren – din første store i FIFA 16. Hvordan har du det efter sejren?

“Mange tak! Jeg har det super godt efter sejren, og jeg er virkelig stolt af mig selv, og over at jeg kom så langt og endte med at vinde turneringen.”

Dit spil var hurtigt og imponerende i hele turneringen – kan du blive endnu bedre i dette spil?

“Man kan altid blive bedre og bedre til FIFA, så ja, det kan jeg, men jeg ved også, at hvis jeg skal forbedre noget, så er det mine afslutninger da jeg brænder for meget.  Dog er mit forsvarsspil rigtigt stabilt med tanke på at jeg kun lukkede 3 mål ind i hele turneringen.!”

Nu har du deltaget i flere danske turneringer, hvad synes du om dem i forhold til de svenske?

“Jeg synes at de danske turneringer er mere spændende end de svenske turneringer da det føles som om at alle har en god chance for at komme langt. De danske turneringer overholder også tiderne langt bedre virker det som, og det betyder at turneringerne flyder langt bedre end i Sverige. 

Jeg kommer helt sikkert til at deltage i flere turneringer i Danmark – regn med det :-)”


Vi takker endnu engang CULT Cola for engagementet på CULT Cola FIFA Tour 2015, og for at gøre projektet muligt – vi vil komme med en generelt afslutning på touren inden længe.

Ranglisten er nu opdateret, og den kan ses her!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here