• Kl. 21.00 – Finale
  • Kl. 21.20 – Præmieoverrækkelse

Reglement:

• Tidsplanen er vejledende, og det er spillerens ansvar at følge anvisninger over højttaleren
  • Der spilles 4 minutter pr. halvleg (5 minutter pr. halvleg fra 1/16 finalen i GULD)
  • Der spilles på normal hastighed og med kameravinkel ”Tele”. Skader er slået fra
  • Er spilleren ikke til stede ved konsollen til planlagt kamp, kan dommeren beslutte at taberdømme spilleren, og evt. kan diskvalifikation også komme på tale.
  • Ved pointlighed gælder følgende rækkefølge: Måldifference, antal scorede mål, indbyrdes opgør, lodtrækning
  • I slutspil spilles der “klassisk” forlænget spilletid ved uafgjort, og herefter evt. straffe konkurrence
  • Der er frit holdvalg, og der må skiftes undervejs i turneringen. Alle hold på nær Classic XI hold må vælges.
  • Coaching er tilladt under kampene, men det må ikke forstyrre spillet og modstanderen. Admins bestemmer hvor coaches må være placeret.
  • Hvis en controller er defekt, pauser spilleren kampen og orienterer en dommer. Anvender en spiller en defekt controller er resultatet gyldigt.
  • Ved dødbolde (i 2v2), er det tilladt at bytte controller sådan man selv bestemmer hvem der tager frispark/straffespark. I en eventuel straffesparkskonkurrence i slutspillet, er det IKKE tilladt at bytte – man skal altså spille med sin egen controller.
  • Det er ikke tilladt at styre målmanden alene (i 1v1) ved at trykke på den midterste firkantede knap – må man kun gå ud med trekant som normalt
  • Unødvendige pauser eller forsinkelser er ikke tilladte.
  • Custom tactics er tilladt, men custom formations er IKKE tilladt
  • Enhver handling der har til formål at forstyrre modstanderens billede af kampen eller mulighed for at vælge kontrollerede spillere er forbudt.
  • Voldsom nøl på egen banehalvdel er ikke tilladt. Dommer tilkaldes ved mistanke.
  • Hvis en (1) spiller mangler i en gruppe, spiller de øvrige 3 hold mod hinanden indbyrdes
  • Hvis to (2) spillere mangler i en gruppe, spilles der BO3 (bedst af 3 kampe)
  • Forlader en spiller turneringen før tid, gælder følgende: Ved 1 spillet kamp annulleres resultatet, og spilleren taberdømmes 3-0 i alle kampe. Ved 2 spillede kampe hvor der er opnået minimum 1 point annulleres resultater, og spilleren taberdømmes 3-0 i alle kampe. Ved 2 spillede kampe som begge er tabt, tildeles det største nederlag i den resterende kamp. Fx. tabt 3-1 og 4-0 og så vil resultatet af sidste kamp være 4-0.

Alle resultater SKAL angives til dommerbord med det samme!

Det er det vindende hold der har ansvaret for at komme med resultatet – ved uafgjort resultat aftaler holdene indbyrdes hvem der gør det. Er der ikke angivet resultat senest 5 minutter efter endt kamp, vil resultatet som udgangspunkt blive sat til 0-0.