Efter en masse gode præstationer og store sejre i diverse turneringer viste Wicked Gaming for alvor deres niveau ved at indtage samtlige semifinalepladser. Vi har talt med deres spiller og manager, Lars ‘Primeturbo’ Korreborg, om deres succes.

Wicked Gaming har stort set siden deres opstart været dominerende i mange af de danske turneringer. Mange var en anelse skeptiske på deres signings og opbygning med akademihold og hovedorganisation, men de har modbevist skeptikerne med gode præstationer gang på gang. De har vundet store turneringer og mindre turneringer, og de har skubbet talenter helt frem i scenen – eksempelvis Mikkel Hjorth Bach, der er eksploderet på FIFA-scenen på blot et halvt år. Som manager har Lars været med til at styre holdet i den rigtige retning. Vi har taget en snak med Lars omkring alt mellem himmel og jord, men første spørgsmål gik på, hvad der er årsagen til deres store succes i Odense.

I baggrunden kan Fredberg ses, der støtter Dingo under hans kamp mod Lasse Bækkelund.

I baggrunden kan Fredberg ses, der støtter Dingo under hans kamp mod Lasse Bækkelund.

“En af de vigtige faktorer i den her sejr var, at vores bracket var virkelig heldigt, så vi næsten ikke mødte hinanden før semi-finalen. En anden faktor var, at hver af dem i semifinalen præsterede i svære situationer, og imod en masse gode modstandere. Vi har haft en god form på det seneste, som toppede her til Odense Open, og jeg håber vi kan blive ved, også selvom det er utrolig svært med så mange gode spillere i Danmark.”

Det er tydeligt at se for alle, der deltager i turneringen, at Wicked altid støtter op om hinanden, uanset hvem, der når hvor langt, det måtte være. Der er altid støttende ord fra hele holdet, når der er en stor og afgørende kamp, og de kæmper altid som en enhed, selvom spillet er meget individuelt. Dette har helt sikkert også indflydelse på deres succes.

“Det er klart, at FIFA som spil er individuelt, men det er vigtigt, at man ikke bare spiller for sig selv. Dingo var syg til eventet, og havde feber da han kom. Alligevel får vi gejlet ham op, hvilket var så utrolig afgørende. Vores interne træning gør at vi kender hinanden, og at vi bliver bedre hele tiden. Dog er det vigtigste i vores præstationer, at vi gør det som hold, og ikke bare en mand. Vi tænker på os selvfølgelig på os selv, men næsten lige så meget på de andre, og det gør bare at vi løfter hinanden til nye højder hele tiden.”

Bag enhver succesfuld organisation står der en ejer – og bag Wicked Gaming er det “legenden” indenfor dansk FIFA, David Merkistein Rasmussen, med sit gamle gamertag ‘Prozac’ lagt lidt bag ryggen. David har aldrig lagt skjul på sine ambitioner for holdet, og han er af sine spillere mange gange blevet rost vor at være med til at gavne holdets vækst med støtte på alle fronter.

“Støtten fra David er fantastisk, og det betyder virkelig meget for os, at vi har en fantastisk holdejer bag os, som virkelig prøver at gøre det bedst muligt for spillerne, og derfor får vi et sundt miljø på vores hold, hvilket er vigtigt.”

Dingo efter sejren i Odense.

Dingo efter sejren i Odense.

Med den succes, som Wicked har vist, er det absolut også en mulighed for dem at kunne dominere til internationale turneringer. Lars har også tidligere prøvet dette med hans kvalifikation til turneringen tilbage i 2014.

“Kommer vi til at udvide os til udenlandske turneringer, så er det fordi drengene kvalificerer sig til dem. Vi har håb om både ESWC og FIWC-kval, men det er noget af det sværeste, der overhovedet kan opnås, så vi tager det stille og roligt.”

Den vækst, som Wicked Gaming har haft på rigtig kort tid, har i manges øjne været rigtig imponerende. De har været synlige til alle større turneringer i Danmark, og det lykkes dem ofte at præstere til turneringerne. Derfor er det også rigtig vigtigt for dem at have en sund vækst, så de ikke lige pludselig bliver for store til dem selv. Dog har spillerne ofte benene på jorden, og husker at rose andre, samt være tålmodig med deres talenter og give dem tid til at udvikle.

“Wicked Gaming har udviklet sig hurtigere end vi forventede, men vi skal stadig huske vi kun er 6 måneder gamle. Akademiholdet er ligeså meget en del af “Main holdet” De er en utrolig vigtig del af Wicked Gaming, og vores mål er at udvikle spillere til at blive utrolig gode, og derfor har de også en stor rolle i vores succes. Vi så det med Mikkel, som så blev rykket op, samt Malthe, som nu blev nr. 4. Den næste i rækken er nu Victor, men vi forventer intet andet end at se udvikling hos ham, hvilket var grunden til vi hentede ham.”

Til sidst er det utroligt vigtigt at høre, hvilken retning Wicked Gaming regner med at bevæge sig i fremtiden. For med den form og de ekstreme resultater, de viser lige nu, er det absolut muligt at blive endnu større endnu.

“Vi skal i Wicked Gaming bare fortsætte vores præstationer. Jeg er utrolig stolt af drengene, og det gælder alle 6. For at vi bliver større som hold, så skal vi også have vores andre hold med. Vi er en ny organisation, og vi bygger stille og roligt på, og FIFA alene gør os ikke større, men hvis alle holdene præsterer, så bliver vi selvfølgelig automatisk større. Vi vil fortsætte vores scouting af talenter inden for FIFA-afdelingen, og se om vi kan finde den nye store stjerne.”

Vi ønsker Wicked Gaming stort tillykke med succesen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *