FIFA Teams Challenge er nu i fuld gang, og vi vil efter hver runde gå i dybden med turneringen med fokus på de forskellige hold og med udtalelser fra disse.

De første to runder er nu færdigspillet, og dermed har alle hold været i aktion. Allerede nu er der kommet små overraskelser, hvor de to største må være, at FIFA Team Midtjylland og FIFA Team Copenhagen endnu ikke er kommet på tavlen efter de to første runder i hver deres gruppe. FIFA Team Midtjylland kom ellers i den lidt lettere pulje uden de største hold, men modstanden har alligevel vist sig at være hård fra først Frederiksberg eSports (4-3) og derefter Nordjyllands Pride (4-2).

FIFA Team Copenhagen mødte i første kamp Wicked Gaming, hvor de fik en lussing på 7-1 og derefter tabte de noget overraskende med 4-3 til FIFA Team BearsGaming, som er et nyt hold på scenen. De er endt i den hårde pulje med hold som Tricked, HVB E-Sports, Wicked Gaming og FIFA Team Nordjylland, så der skal snart point på kontoen, hvis målet om videre avancement skal opfyldes. Vi har snakket med manager, Jannick Larsen, for at høre, hvad han mener om de første par runder:

Den første runde mod vores samarbejdshold, Wicked Gaming, var svær. De har utrolig stærke spillere på alle 4 positioner, så det havde jeg set var tæt inden vi startede. Derimod havde jeg forventet at hive alle 3 point hjem mod BearsGaming, men det viste sig at Viktor ‘Vitinho‘ Naur havde glemt at indsende resultater mod Horty Goose og så tabte jeg selv begge kampe. Med Mikkel ‘RæveHjorth‘ Bachs sejre skulle Vitinho bare have indsendt resultat og så ville vi splle 4-4 og få 1 point, og det er rigtig ærgerligt. I forhold til at gå videre ser det sort ud, for vi skal have 9 point for at have en chance, og her møder vi også Tricked, som bliver en svær runde. Jeg ser frem til de sidste 3 runder, og jeg satser på, at det kan lykkes. Dog ser det svært ud”.

En mere lykkelig historie kan findes hos Nordjyllands Pride i gruppe 2, som består af Andreas Hedegaard, Jeppe Højfeldt, Andreas Keller og Christian Aaby. De har nemlig lige afsluttet deres første runde, og dette blev noget overraskende til sejr over FIFA Team Midtjylland. Dermed kom nordjyderne godt i gang og ligge godt til i kampen om at ende blandt de fire bedste, der går videre. Vi snakkede med 2. seed, Christian Aaby, om dette:

Det er selvfølgelig dejligt med en god start og så mod et velspillende FTM hold. Alt i alt er vi meget tilfredse med debutkampen. Vi er som sagt underdogs, men jeg tror på, at vi kan gå hen og overraske alt og alle. En kamp ad gangen og så kan alt ske.”

Dermed er 2. runde afsluttet, og vi har fået de første smagsprøver på holdenes styrke. Runde 3 byder blandt andet på et tidligt topbrag i Gruppe 1, hvor HVB E-Sports og Tricked støder sammen. Her skal Andreas ‘Andy‘ Kirstein og Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard op mod svenske Simon ‘Erikzz00n‘ Eriksson og Jesper ‘Pilm‘ Prang, mens Mads Strack og Marc Hougaard møder Claes ‘Keglekongen‘ Hansen og Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund.

Derudover skal FIFA Team Midtjylland forsøge at rejse sig mod XI Gaming, hvor Jacob ‘Noerlen‘ Noermark og Mathis ‘Revi‘ Iversen møder Wali ‘Kaz‘ Kazmi og Daniel Barnewitz, mens Marcus Kok og Mads ‘Homez‘ Holm skal op mod Daniel Kurland og Fariti Moussa.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *