En side som Sports-Gaming.dk kan ikke fungere uden en gruppe mennesker som brænder for Fifa-scenen og som brænder for at formidle nyheder til resten af Danmarks befolkning. Vi er meget alsidige og holder os ikke til ensformige opgaver, men vi arbejder med det vi har interessen for, og det er drivkraften bag Sports-Gaming.dk.

Er du interesseret i at blive en del af holdet, så kan du her læse mere om hvad vi søger og hvad vi forventer af vores folk.

kristoffer

Favoritkonsol: Playstation 4 *** Spillet Fifa siden: Fifa 09 *** Største Fifa oplevelse: At være en del af det kæmpe fællesskab *** Hvorfor en del af SG: Fordi det er sjovt, lærerrigt, udfordrende og givende *** kristoffer@sports-gaming.dk – Tlf. 26 35 21 48

andreas

Favoritkonsol: Xbox One *** Spillet Fifa siden: Fifa 2012 – seriøst fra Fifa 2014 *** Største Fifa oplevelse: Open 2014 – Det store setup var en fantastisk oplevelse! *** Hvorfor en del af SG: Fordi jeg nyder at spille FIFA samt at se fællesskabet omkring det vokse!

strack

Favoritkonsol: Playstation 4 *** Spillet Fifa siden: Fifa 2006 *** Største Fifa oplevelse: DM i FIFA 13, mit første event, og samtidigt var Fodboldfabrikken et helt fantastisk sted at holde det *** Hvorfor en del af SG: Jeg vil rigtig gerne hjælpe til med at gøre Fifa mest muligt interessant, og det er blandt andet sider som Sports Gaming, der sørger for det. Også en rigtig god måde, at kunne følge med i alt der sker på Fifa scenen!

lasse

Favoritkonsol: Playstation 3 *** Spillet Fifa siden: Fifa 12 *** Største Fifa oplevelse: At være helt ukendt og gå hele vejen til Aalborg Open *** Hvorfor en del af SG: Følelsen af at være med til at gøre noget for den danske Fifa scene, samt få erfaring som journalist

andre

Favoritkonsol:Playstation 4 *** Spillet Fifa siden: Fifa 2003 *** Jeg har ikke spillet FIFA på konkurrencemæssig plan personligt, men at være en del af det gamle FIFA-landshold og vinde 5-0 over Irland var en sjov oplevelse! *** Hvorfor en del af SG: Jeg nyder at skrive artikler, jeg elsker FIFA, og overordnet er friheden til diverse projekter hos SG stor, hvilket jeg synes er fedt.

danny

Favoritkonsol: Playstation *** Spillet Fifa siden: Fifa 98 *** Største Fifa oplevelse: Sejr med AaB over store hold i nordisk online turnering *** Hvorfor en del af SG: Super interessant og lærerrigt ift. uddannelse indenfor sport/event

anders