Julen står for døren, og selvom der stadig er nogle dage til, at vi kan gå ombord i gaverne under træet, så har vi på Sports-Gaming.dk alligevel modtaget en tidlig julegave i form af en lækker pakke med forskelligt konsoltilbehør – noget vi selvfølgelig vil teste og komme med en lille anmeldelse af.

Pakken, som vi har modtaget, kom fra Geekunit.dk, og de har en hel kategori med konsoltilbehør, så mangler du noget i din “gamer hverdag”, så tjek deres udvalg ud. Vi har tidligere testet et Razen Kraken headset, og denne gang kommer udstyret fra en helt anden producent – nemlig SpeedLink som laver udstyr til både konsol og PC.

SpeedLink TWINDOCK Charging System

Det første produkt, der dukkede op, da vi spændt åbnede for den modtagne pakke, var SpeedLink TWINDOCK Charging System til PS4. Der findes efterhånden en del forskellige produkter som kan løse “problemet” med at have fuldt opladte PS4 controllere, og der er meget svingende kvalitet imellem produkterne. twinEfter et par minutter brugt på at samle de to plastikdele, som udgør opladersystemet og derefter tilslutning til stikkontakten, så var den egentlig klar til brug. Laderen virker lidt skrøbelig ved første øjekast, og det kræver lige, at man er lidt forsigtig, når controlleren skal “monteres”, men når den først er på plads, så sidder den fint og stabilt. Den velkendte gule farve begynder straks at lyse fra bagsiden af controlleren, og dermed er opladningen i gang – er controlleren gået helt død for strøm, så skal der forventes op imod 2½ times ladetid.

De fleste kender nok problemet med, at controllerne ligger og flyder rundt omkring, når de ikke er i brug – enten kan de ikke findes, når de skal bruges, og ellers er de ikke specielt kønne. Med ladestationen fra SpeedLink er det slut med, at controllerne flyder rundt omkring – det bliver hurtigt en vane at smide dem i opladeren, når konsollen slukkes – både for at der er styr på dem og selvfølgelig det vigtigste; at de er klar og opladte til når spillekonsollen igen kalder!

SpeedLink TWINDOCK Charging System koster 199 kr. og kan købes her.

SpeedLink MEDUSA XE Headset

Efter der var kommet styr på opladningen af controllerne, var det blevet tid til at se på det næste produkt i pakken fra Geekunit.dk, og op kom et SpeedLink MEDUSA XE Headset til PS4.

Headsettet virker ved oppakning rigtigt lækkert, og selvom det er et forholdsvist billigt stykke udstyr, så giver det forventninger om en høj kvalitet. Det er headsetnemt at indstille headsettet, så det passer lige præcis til den størrelse hoved, man nu engang er udstyret med – personligt har jeg et forholdsvis stort hoved, men alligevel sidder headsettet godt på hovedet, og det presser ikke unødvendigt hårdt nogle steder.

MEDUSA XE er et headset, som henvender sig specifik til PS4 – dog kan det sagtens bruges til alle andre enheder, som også benytter en normal MiniJack udgang. Det, som gør det specielt til PS4, er at der kun er ca. 1 meters ledning på headsettet, og derfor passer det perfekt med, at det kan tilkobles direkte i PS4 controlleren uden, at der er en masse ledninger i vejen. På ledningen sidder der en lille kontrolenhed, som udover at kunne styre volumen, også kan styre “tonen” på lyden – altså hvor meget bas der skal være.

Selve lyden i headsettet er rigtig fin, og gengivelen af både de lyse og mørke toner rammer præcist. Dog er der en lille anke ved headsettet – ørebøfferne er ikke specielt lydisolerede. Det er muligt at høre for mange af de lyde der ellers er i rummet ved lave passager i spillene, og samtidig kan hele stuen følge med i hvor langt man lige er kommet i det helt nye spil, man har smidt på konsollen. Den manglende lydisolering kan primært gøre at kvaliteten i lyden i headsettet forstyrres en smule, men ved ellers rolige omgivelser, så giver MEDUSA XE en rigtig lækker og præcis lyd som løfter oplevelsen med spillene til et nyt niveau – derfor er headsettet et yderst fint køb til prisen.

SpeedLink MEDUSA XE Headset koster 399 kr. og kan købes her.

SpeedLink TORID Wireless Gamepad

Det sidste produkt i julepakken for denne gang, er et SpeedLink TORID Wireless Gamepad som fungerer til både PS3 og PC, og selvom de fleste efterhånden er ved at have fået fingrene i nogle af de nyeste konsoller, så sidder der stadig mange derude, som nyder at finde deres PS3 frem og tage et spil derpå. Udover at denne universelle controller kan bruges til PS3, så kan den også tilkobles til computeren og dermed benyttes til Windowsbaserede spil, og det erps3 her den virkelig kommer til sin ret.

Ved første øjekast ligner og føles controlleren som en Xbox controller – både ift. knappernes placering, men også ift. måden den ligger i hånden. Dette kan måske afskrække de trofaste Playstation fans, men man tilpasser sig dog hurtigt.

Controlleren oplades via USB-kabel, og der er op til 10 timers trådløs spilletid på en enkelt opladning, og derfor burde de fleste kunne klare sig. Til PS3 er controlleren lige til at benytte, men til PC så kræver det lige lidt mere tålmodighed – heldigvis er der en god og nem manual med og også diverse drivers, og så er man hurtigt igang med at spille.

For dem, som har smadret deres PS3 controller endnu engang og for dem, som gerne vil kunne spille deres Windows spil med controllere, så er TORID et godt og prisvenligt valg, som giver en god spiloplevelse.

SpeedLink TORID Wireless Gamepad koster 289 kr. og kan købes her.


Udover disse ovenstående produkter har Geekunit eksempelvis også et udvalg af SteelSeries produkter, som kan benyttes til både konsol og PC. Vi takker for “legetøjet” for denne gang – måske ligger noget lignende også under juletræet ved jer inden meget længe?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *