Finaleturneringen for vores plusmedlemskab blev afviklet søndag, og dermed er leaderboarded for foråret vel afviklet og der er delt præmier ud for over 5.000 kr.

Plusmedlemskabet fortsætter selvfølgelig, og vi er nu klar til at annoncere sommerens aktiviteter – nemlig Sports-Gaming.dk Summer League!

Ligaen vil være for plusmedlemmer, og der vil blive afholdt minimum 10 turneringer i løbet af sommeren som alle giver point til et leaderboard. Søndag d. 30. august vil der så blive afviklet finaleturnering for top 16 på det endelige leaderboard, og her vil der være lækre præmier på spil.

Køb plusmedlemskab

Præmier pr. turnering:
200-400 kr. fordelt på top 2.

Præmier til finaleturneringen:

  • 1. præmie: 600 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt + Hummel spillerdragt
  • 2. præmie: 250 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt + Hummel sportstaske
  • 3. præmie: 100 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt + Cap
  • 4. præmie: 50 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt +
  • 5. – 8. præmie: Hummel bold med CULT Cola logo

Finaleturneringen vil blive afviklet søndag d. 30. august 2015, og den sidste normale turnering vil blive afviklet 3-7 dage før finalen.

Sports-Gaming.dk er for plusmedlemmerne, og for dem der allerede har et aktivt medlemsskab skal der ikke gøres mere end at tilmeldes turneringerne, men for nye bruger kræver det bare et køb af plusmedlemskab. For 1 måned koster det 75 kr. men indtil 30/6 vil vi køre tilbud for hele perioden for leaderboard (indtil 1/9 – 2015) på 130 kr. – altså en god besparelse.

Køb plusmedlemskab

Første turnering i Sports-Gaming.dk Summer League afvikles i denne uge, så hold øje med siden og få købt medlemskab sådan du er klar til at deltage!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.