Det er med stor stolthed, at Sports-Gaming.dk nu kan annoncere Odense 2v2 som afvikles søndag d. 9. august – en turnering for 2-mands hold. Turneringen kommer til at ligge i forbindelse med CULT Cola Odense Open, og der kommer altså til at være mulighed for at få en hel weekend med FIFA.

Køb billet til Sports-Gaming.dk Odense 2v2

Sports-Gaming.dk Odense 2v2

First Hotel Grand, Odense

First Hotel Grand, Odense

  • Lørdag d. 9. august 2015
  • Sted: First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense
  • Kl. 11.00 – 15.00 (dørene åbnes 10.15)
  • Playstation 4
  • Pris: 150 kr. + gebyr for 1 hold bestående af 2 spillere
    • 550 kr. + gebyr for billet inkl. overnatning for 2 personer
    • Køb billet

Præmier:
Motivationen bag 2v2 turneringen er ikke kæmpe præmier, men mere hyggen og det sociale samvær. Vi har dog stadig fundet lidt gode præmier frem som der kan dystes omkring.

1. præmie: 1.500 kr. + 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open
2. præmie: 750 kr. + 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open
3. præmie: 250 kr. + 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open
4. præmie: 2 rammer CULT Cola + 2 billetter til Copenhagen Open

Der vil desuden være forskellige spurtpræmier undervejs i turneringen. Hvis det lykkes at finde flere sponsorer inden turneringen, vil præmierne kunne stig

Overnatning:
Da vi afvikler CULT Cola Odense Open dagen før, vil der være mulighed for at overnatte i Odense til søndagens 2v2 turnering og dermed gøre det til en super weekend med FIFA. Vi har begrænsede pladser på et vandrerhjem tæt på, så det gælder om at være hurtig hvis der ønskes overnatning. Prisen for overnatning vil være 200 kr. per person og er gældende fra lørdag til søndag. Der skal selv medbringes sengelinned og lagen og ellers kan det lejes på stedet. Overnatningen bookes sammen med billetsalget.

Turneringsstruktur:
Turneringen spilles med indledende gruppespil i 4-holds grupper og alle er som udgangspunkt sikret 3 kampe i gruppen, men ved udeblivelser kan der udgå enkelte kampe. Top 2 går videre fra alle grupper, uanset om der er udeblivelser eller manglende deltagere.

Rangliste:
Juryen har besluttet at der vil være point til den danske rangliste i kategori 4 – dvs. at der i alt er point til top 8 og vinderne får 800 point hver.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.