Sony og eSport går op i en højere enhed, når det japanske elektronikfirma præsenterer deres to splinternye PlayStation 4-controllere – med fokus lagt på netop eSport.

For en halvanden måneds tid siden, introducerede Sony to nye PlayStation 4-modeller, og nu er de klar med endnu mere til deres PlayStation-følgere. Torsdag morgen blev to helt nye PlayStation 4-controllere nemlig annonceret.

Med et særlig fokus og dedikation til eSport, skiller disse controllere sig i den grad ud fra de tidligere i PlayStation controller-flokken.

razer-raiju

Razor Raiju.

Razer Raiju – Designet til at erobre professionelle eSports turneringer

Den første controller vil blive kaldt for ‘Razor Raiju’, og er skabt i samarbejde med holdet bag Razor, hvor der er lagt meget tid i at gøre den ekstra avanceret. Ja, måske endda en smule avanceret, fordi denne controller er udstyret med endnu flere knapper bagved. Både to, som sidder dér permanent, men også to, der kan tages af, hvis man ønsker det. Således kommer det altså til at se ud:

razor-2

Ud over det får du også et hav af muligheder nederst foran dig, når du sidder med Razor Raiju i dine hænder. Der er nemlig placeret et indbygget betjeningspanel med ikoner, som gør det endnu lettere og hurtigere at for eksempel trykke ‘mute’, når du snakker på PlayStation-party med andre. Og så bliver der også lagt vægt på, hvor et 3,5 mm headset-stik inkludere sammen med de blå aftagelige ‘grips’ til analogpindene.

Vi synes faktisk, at den, bedømt på formen, ligner en Xbox-One controller, men lad nu det ligge. Fordi her er den næste i udgivelsen:

nacon-revolution

Nacon Revo.

Nacon Revo – Udviklet med eSport spillere i tankerne

Denne såkaldte ‘Nacon Revo’ minder langt fra om Razer Raiju, men igen er der fokuseret på at skabe noget til eSport-spillerne samt at vinde forbrugerne på de mange nye funktioner.

Med en ny otte-vejs styrelig touch-pad, endnu flere genvejs-taster og 46° amplitude dobbelte analoge pinde, så er der igen nok at se til. Sony fortæller samtidigt, at de nye controllere indeholder alle de sædvanlige DualShock 4-udstyr, også.

Om vi kommer til at kunne gøre brug af nogle af disse, når vi snakker FIFA, må forblive et ubesvaret spørgsmål indtil vi får set folk teste de nye controllere fra Sony.

Razer Raiju og Nacon Revolution er endnu ikke kommet på markedet, men de forventes til gengæld ude i 2016.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *