Det blev desværre ikke til en førsteplads til Fatih Üstun i Singapore. Danskeren kan dog fejre en verdensklasse præstation, der resulterer i, at han rykker hele 16 pladser op på Global Series-ranglisten til en femteplads på PS4.

Trods det var en Fatih Üstun i verdensklasse form, der søndag formiddag spillede sig hele vejen til krydskonsolfinalen, skulle Donovan ‘F2Tekkz’ Hunt dog vise sig at blive en for stor mundfuld i finalen.

Tekkz kom i første kamp på PS4 foran med 3-0 i løbet af anden halvleg, og det lignede derfor en ufattelig svær opgave for danskeren.

Med få minutter igen i kamp 1 formåede Üstun til gengæld at reducere englænderens føring med ikke blot ét, men to mål i træk, og dermed var det game-on igen.

I anden kamp af opgøret skete der dog det, som ikke måtte ske, eftersom Tekkz i første halvleg udnyttede en fejlaflevering fra Üstuns målmand og derfor kunne udbygge føringen.

Denne gang lykkedes det ikke Üstun at bringe sig tilbage i opgøret, og det blev altså endnu en gang Tekkz, som kunne løbe med sejren, trofæet og de 50.000 dollars. Ikke alene dette kunne den unge stjerne også skrive historie, eftersom han blev den første til at vinde tre FUT Champions Cups på én sæson og slog her sin egen rekord.

Tekkz fortsætter naturligvis med at dominere Xbox-ranglisten, mens Üstuns store præstation har bragt ham op på en flot femteplads på PS4-ranglisten. Global Series Playoffs er af den årsag definitivt sikret.

Stort tillykke til Fatih Üstun med resultatet samt ikke mindst de 25.000 dollars og 1.500 Global Series-point!