Efter sommerens turneringer er vi nu kommet til finaleturneringen for de 16 kvalificerede.

Finaleturneringen afvikles søndag d. 30/8 kl. 20.00 på Playstation 4 og er kun for de 16 kvalificerede

Top 16 er kvalificeret, og alle finalister skal melde tilbage i besked på Facebook siden senest fredag kl. 15.00 om de ønsker at deltage eller ej – helst så tidligt som muligt. Er der afbud vil de næste på listen blive spurgt. Kampprogrammet offentliggøres så snart alle har meldt tilbage, og deltagerne seedes efter deres placering på leaderboard.

Præmier til finaleturneringen:

• 1. præmie: 600 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt + Hummel spillerdragt
  • 2. præmie: 250 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt + Hummel sportstaske
  • 3. præmie: 100 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt + Cap
  • 4. præmie: 50 kr. + 1 ramme CULT Cola + T-Shirt +
  • 5. – 8. præmie: Hummel bold med CULT Cola logo

Turneringen afvikles med indledende gruppespil og efterfølgende slutspil. I slutspillet køres der både med WINNER og LOSER BRACKET , så selvom der tabes én kamp, vil der altså stadig være mulighed for at vinde turneringen. I Grand Finale skal Winner Bracket kun vinde 1 kamp, mens Loser Bracket skal vinde 2 kampe for at få sejren.

Der spilles efter standard online regler, og kampene afvikles som venskabskampe med online hold. Man skal møde op på sidens chat 15 minutter før turneringsstart, og desuden sørge for at gøre sig synlig i chatten. Man er selv ansvarlig for at kampene bliver afviklet til de programsatte tidspunkter og resultaterne indsendes via resultatformularen herunder. Custom tactics er tilladt, men custom formations er IKKE tilladt!

Indsend resultat fra kampen (gøres af udebanen)

[contact-form-7 id=”6046″ title=”FUT Resultat”]

Turneringsafvikling

Deltagerne skal inden første kamp, have tilføjet de øvrige modstandere, som man er kommet i gruppe med, som PSN venner.

Kampene spilles ved at deltageren der spiller på hjemmebane inviterer modstanderen til en venskabskamp.

Kan du ikke finde din modstander, så kontakt modstanderen på chatten før admins kontaktes

Resultater:

Spilleren der er på hjemmebane, har ansvaret for at tilføje modstanderen samt invitere til kamp. Spilleren der står på udebane står for at indsende resultatet efter kampen via kontaktformularen længere oppe på siden!

Afbrudt kamp

Det er ikke tilladt at afbryde forbindelsen i en kamp. Hvis der opstår fejl, starter man spillet op igen og spiller de resterende minutter. Når tiden er løbet ud, gælder målene fra begge kampe. Dokumenteres det, at forbindelsen bevidst er afbrudt, kan det medføre udelukkelse fra turneringen og fremtidige turneringer.

Nøl:

Det er ikke tilladt bevidst at trække tiden. Skulle det ske, skal anklageren sørge for at kunne dokumentere det, f.eks. ved hjælp af video.

Placering:

Ved pointlighed gælder samlet målscorer, derefter flest scorede mål. Ellers lodtrækning

Udeblivelse:

Er modstanderen ikke mødt op inden 5 minutter efter kamptidspunktet, skriver man en besked til modstanderen i chatten inden 15 minutter efter kampstart. Er der derefter intet svar, skal udeblivelsen rapporteres på turnering@sports-gaming.dk.

Der vil være 1-2 admins til stede på chatten under hele turneringen, og de beslutninger som tages, bedes respekteres 100%. Ved dårlig forbindelse og tvivlsspørgsmål, kan det være aktuelt at tage beslutninger på et tyndt grundlag, men pga. tidspres kan dette blive nødvendigt. Ved ekstremt få købte plusmedlemskaber inden første turnering, vil der være mulighed for at turneringen aflyses og pengene tilbagebetales til alle der har købt.