Der er nu blevet stemt på kandidaterne til diverse priser i SG Awards 2015, og det er nu blevet tid til at tælle stemmerne sammen, hvor vi i dag tager de første tre af hele ti priser.

Det danske FIFA community har nu stemt, og vi har her på Sports-Gaming.dk talt alle stemmerne sammen, og fundet ti vindere. I dag starter vi med de første tre priser, de næste fire kommer i morgen, og søndag vil så være de sidste og største priser af dem alle.

Årets sjoveste oplevelse – Adel Daher, der tysser på de franske fans:

Oplevelse

Et af årets store højdepunkter var da August ‘Agge’ Rosenmeier ydmygede alle de franske spillere til ESWC i Paris. En af dem var Brian Sivary, som havde tusindvis af franske fans med sig på lægterne. Her kom franskmanden først foran, men et par minutter senere, kan man roligt sige at tilskuerne oplevede “Den der ler sidst, ler bedst”, da Agge så lavede et suverænt comeback og sikrede videre deltagelse. agge_kvart1Selvom Agges jublescene var ganske vild, så blev alt fokus sat på coachen, Adel ‘Adelovich’ Daher, som stod oppe på scenen og tyssede til de mange, mange fans, og selvom at Adel kunne have endt med et blåt øje eller to, så var det vist det hele værd, og en rigtigt sjov oplevelse for de danske FIFA-fans. En mindre god oplevelse var det måske for franskmændene, men Adel kan i hvert fald være tilfreds med det nu, eftersom at han er vinderen af ‘Årets sjoveste oplevelse’ med 46,8%:

“Dejlige nyheder! Jeg vidste ikke engang, at jeg var nomineret før for et par dage siden, og nu spiller jeg jo ikke rigtig mere, så jeg havde heller ikke rigtig regnet med nogle priser for at være ærlig. Altså det var i hvert fald et godt grin, men om det var årets sjoveste ved jeg ikke, dog kunne jeg godt forestille mig, at det så sjovt ud. De franske medier vendte også hurtigt kameraer min vej, da jeg gjorde det haha. De blev ret fornærmede, da jeg gjorde det, så tror jeg tænker mig om en anden gang, da jeg helst ikke vil træde nogle over tæerne, men for at være helt ærlig fortjente de det lidt!”

Årets Humørspreder – Hassan Al-Saraf:

Humør
Dette blev en tæt kamp mellem Kent ‘TalentKent’ Brylle, Mads ‘NyrnZ’ Nyrnberg og Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, men med 2,5% ned til Kent Brylle, blev det altså Hassan, der vandt ‘Årets Humørspreder’.Hassan
Denne pris bliver givet til en person, der har det med at løfte smilet på mange af deltagerne i løbet af turneringerne, og oftest kommer personen også med raphæftede kommentarer i ny og næ. Derfor er denne pris selvfølgelig en pris, der er egnet til Hassan. Hassan har det med at have følelserne ude på tøjet, så det bliver helt sikkert hyldende morsomt at følge ham og Mohamad Al-Bacha som han skal være coach for ved FIWC, når de tager til New York om få måneder.
Vi har også fået en kommentar fra vinderen:
“Jeg vil først og fremmest takke alle for deres stemme, specielt Wali Og Carly. Jeg sætter stor pris på denne titel da jeg vandt den for snuden af en store konkurrenter fra Tricked, Kent “Benitez” Brylle og Espumas egen legende, Mads “TwitterKing” Nyrnberg. Det har været en lang og hård vej til denne store fornemme titel, men det er en helt fantastisk følelse. Jeg regner med at fejre det med en tur til Marseille. Jeg regner stærkt med at fortsætte det gode humør så længe at EA snart laver en opdatering på FIFA 16. Synes ikke det er fair at spillere som August “Santii” Rosenmeier, Wahed “Clutch” The Kid og ikke mindst Masi “Byen” Elghawi konstant vinder alle deres kampe takket være den nye mållinjeteknologi i Fifa 16, som jeg dog heldigvis har hørt rygter om snart skal fjernes.”
 
Årets FIFA Team – Tricked eSports:
Team
Således så top 3 ud for prisen ‘Årets FIFA Team’, efter tætte afstemningerne, og i sidste ende var det altså Tricked eSports, som fortjent løb med titlen. Med stabilitet hele året rundt, en VM-deltagelse, PriceRunner Cup 1. plads, 2. plads til 2 mod 2 DM, to vundne CULT Cola-turneringer, og 1. og 2. pladsen på CULT Cola FIFA Tour leaderboardet, er der ikke så meget mere at sige til det.
Vi har snakket med manager, Kent Brylle, omkring holdets pris:

“Det er en dejlig anerkendelse for det arbejde, vi har lavet det sidste års tid. Det betyder netop, at vores community har lagt mærke til den succes, vi har haft og det, som vi har opnået. Alle de spillere, som har været på holdet gennem året kan med rette klappe sig selv på skulderen.tricked

Vi skulle vinde den i år, fordi det er gået rigtig godt for os. Det har været det største år for Tricked med 15 titler til hele organisationen. Derudover er vi dukket op på en hel del medier i både ind og udland på grund af de ting, vi går og arbejder med. Deltagelsen i FIWC og ESWC kan vi også være rigtig glade for. Håbet er selvfølgelig, at vi fortsætter den opadgårende kurve og hele tiden søger at forbedre os. Derfor er målet også at have samme status om et års tid.

Det ser rigtig godt ud i dansk FIFA, hvis man kigger på diverse hold. Hold som XI-Gaming, eSpuma og ECV ser ud til at have et rigtig fornuftigt setup at arbejde ud fra. Derudover er Wicked Gaming lige startet op, og det ser også spændende ud. HVB ligner også et hold med en spændende fremtid, så der er flere hold, som deltager i den spændende konkurrence. Skal jeg pege på et hold, som ligger tættest på os, vil jeg nævne eSpuma, som har fået samlet et rigtig stærkt hold og bør være i stand til at konkurrere helt fremme ved alle turneringer. Derudover er ECV også et hold med gode muligheder, som vi også har haft nogle spændende dueller mod i diverse turneringer. Så det må umiddelbart være de to hold, som jeg mener er de stærkeste af de resterende hold”

Vi siger tillykke til Tricked og de to andre vindere. Husk at I kan følge med allerede i morgen igen – Var det de rette vindere?
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *