8 af landets aller bedste Fifa teams, skulle i den forgange uge kæmpe om 4 pladser til semifinalerne i Fifa Teams Challenge.

I den første kvartfinale stod FIFA Team Copenhagen, der var ubesejrede gennem gruppespillet, overfor kriseramte FIFA Team Midtjylland. Dog skulle det vise sig, at krisen havde lagt sig hos midtjyderne. Med Jacob ’Noerlen’ Noermark tilbage på holdkortet, spillede de sig til en komfortabel 7-1 sejr over københavnerne. Hvem havde set den komme?

I den anden kvartfinale var FIFA Team Fyn oppe imod FIFA Team Konys slaver. Fynboerne, der sidste år vandt turneringen, skulle som forventet, vise sig at være alt for stærke for Konys slaver. De vandt kampen overbevisende 6-2, og er dermed et skridt tættere på at forsvare deres titel.

 

Den tredje kvartfinale bød på en meget lige kampe – på papiret hvert fald. Underdogs stod over for FIFA Team Støvring, der trods at være gået i opløsning har valgt at spille turneringen færdig. Team Støvring fik en sløv start, og der blev derfra meget at svært at vende kampen. Underdogs vandt kampen 8-0.

 

I fjerde og sidste kvartfinale, stod FIFA Team Nordsjælland overfor favoritterne fra Tricked eSports. FIFA Team Nordsjælland blev endnu engang offer for Trickeds stærke sejrsstime med 0-8 nederlag.

 

Semifinalerne der skal spilles i denne uge, ser dermed således ud:

FIFA Team Midtjylland vs. FIFA Team Fyn

Tricked eSports vs. Underdogs

Kampprogrammet kan ses her

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.