Det er blevet torsdag, og der er kun 3 dage tilbage før folk strømmer til Aarhus, for at deltage i CULT Cola Aarhus Open. I gårsdagens artikel så vi hvordan Paw ‘Wap’ Bertelsen, Kent ‘TalentKent’ Brylle og Robin ‘Robigus’ Bangsø blev alle seedet til at ende omkring 10-12. pladsen, og i dag har vi 3 nye spillere med i overvejelserne – denne gang til 7-9. pladsen.

Har du endnu ikke købt billet til turneringen, kan du gøre det her

Daniel Barnewitz – Copenhagen Wolves

Barnewitz har længe været anset som en af de store FIFA-spillere i Danmark, og han spiller da også på et af de måske mest velkendte FIFA-teams i Danmark. Han var blandt andet med til at vinde DM i 2 mod 2 i FIFA sidste år med Lars ‘Primeturbo’ Korreborg. Vi har fået et kort interview med Daniel Barnewitz før Aarhus Open.

Hvad er dine forventninger til dig selv til Aarhus Open?

“Mine forventninger er som altid at gå videre fra gruppespillene, og så tage den én kamp ad gangen fra knock out-fasen. Det kommer meget an på lodtrækning og lignende.”

Hvordan har din forberedelse været op mod turneringen?

“Min forberedelse har været lidt blandet, da jeg har holdt et relativt højt niveau. Dog har jeg nogle taktiske dilemmaer lige pt. Om jeg når at løse dem før weekenden er tvivlsomt, men det får vi at se.”

Hvordan har du tænkt dig at gribe kampene an?

“Jeg griber kampene an som jeg altid har gjort; jeg forsøger at være spilstyrende og undgå at overlade for meget til modstanderen.”

Slutteligt, hvem tror du ender i top 3 på søndag?

Daniel Barnewitz har valgt ikke at give et bud på en top 3 til Aarhus Open, da der er så stærkt et felt.

Anders ‘MrSuit’ Bollerup – Tricked E-Sport

Anders ‘MrSuit’ Bollerup er også en af de mere velkendte danske FIFA-spillere, som spiller på FIFA-teamet Tricked E-Sport. Han kvalificerede sig blandt andet til VM i FIFA, som blev vundet af Agge. Vi har også taget et kort interview med Anders ‘MrSuit’ Bollerup forud for turneringen.

Hvad er dine forventninger til dig selv til Aarhus Open?

“Jeg har lige for tiden kun en forventning, og det er at gå videre fra gruppen, men der skal jo også være lidt fremgang, så hvis jeg møder en af de bedre vil jeg gerne kunne gøre det lidt bedre end et 3-0 nederlag.”

Hvordan har din forberedelse været op mod turneringen?

“Jeg har trænet en ny formation og spillestil. Jeg har ikke rigtig prøvet det af mod nogen med højt niveau, så min træning har hovedsageligt været mod randoms online.”

Hvordan har du tænkt dig at gribe kampene an?

“Jeg vil forsøge at spille mit eget spil og tage initiativet, men nerverne har det ikke så godt for tiden. Jeg håber at kunne ryste dem af mig.”

Slutteligt, hvem tror du ender i top 3 på søndag?

1: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund: Jeg håber og tror på at Lasse kan gå hele vejen igen.

2/3: August ‘Agge’ Rosenmeier & Wahed ‘the-kid-ut’ Obayd: Jeg tror at August ‘Agge’ Rosenmeier kommer til at kæmpe med Wahed ‘the-kid-ut’ Obayd om 2. pladsen. Hvem der løber med finalepladsen af de to bliver dog svær at spå.

Jacob ‘Noerlen’ Nørmark – FIFA Team Midtjylland

Jacob har været væk fra FIFA-scenen i noget tid, hvor hans seneste resultat ellers har været en top 4-placering ved Copenhagen Games sidste år. Han kom tilbage i slutningen af januar, hvor han vandt en af vores SG Plus-turneringer. Ham har vi selvfølgelig også fået et interview med.

Hvad er dine forventninger til dig selv til Aarhus Open?

” Jeg kommer hjem til Danmark for at vinde, så det er målet. Jeg spiller rigtig meget for tiden, og hvis jeg kan bringe mit A-game til Aarhus, så tror jeg også at mine chancer for at komme til tops er gode. Ellers glæder jeg mig bare helt vildt til at komme hjem og møde alle de herlige mennesker i communitiet – det er efterhånden alt for længe siden!”

Hvordan har din forberedelse været op mod turneringen?

“Jeg har egentlig bare fået spillet en masse FIFA mod så mange forskellige modstandere som muligt. Jeg skal have kigget lidt på mine dødbolde, og så er jeg ved at være klar til at indtage Train med FIFA, snus og øl.”

Har du et bud og en begrundelse til en top 3?

1: Lasse “Kongen” Bækkelund: Lasse er den eneste jeg har mødt i FIFA 15 endnu hvor jeg har tænkt “holy fuck, jeg skal træne mere”. Hans pasningsspil, driblinger og høje tryk på modstanderen gør, at man sjældent får mere end et par hundrede-dele af et sekund på bolden, uden at skulle aflevere den panisk videre.

2: Jacob ‘Noerlen’ Nømark: Jeg har spillet, sulten og troen på at jeg kan gå hele vejen til finalen. Min fornemmelse for spillet er ca. den samme, som da jeg havde en god periode for et par år siden. Hvis jeg får min nerver banket af i de første par kampe, så kan jeg ikke se hvem der skal stoppe mig!

3: August ‘Agge’ Rosenmeier: Agge er selvskrevet til en top 3 til ethvert dansk event. Jeg kan dog se på diverse sociale medier at han går til den med rigtig fodbold, og at fokus måske ikke er 100 % på FIFA for tiden. Det håber jeg vi andre kan lukrere på, da han ellers er en klasse for sig herhjemme!

 

Held og lykke til alle 3 spillere, når vi mødes til et brag af en FIFA-turnering i Aarhus Open på Train!

I morgen går vi et skridt længere op og finder ud af hvem der er seedet til 4-6. pladsen – følg med!

 Husk at du kan oddse på CULT Cola Aarhus Open gennem Danske spil.

Ønsker du at spille på en af dagens seedede får du for eksempel følgende odds:

Anders ‘MrSuit’ Bollerup: 14,00

 Daniel Barnewitz: 16,00

Jacob ‘Noerlen’ Nørmark: 22,00

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.