I går kom vi ind på vores første seeds, som vi på Sports-Gaming.dk spår til at få en plads i top 15, og i dag vil vi komme ind dem vi tror kommer i top 10-12 til CULT Cola Aarhus Open. Husk at der hver dag op mod turneringen vil komme 3 seeds ud, samt optakter fra de forskellige hold.

Har du endnu ikke købt billet til turneringen, så kan du gøre det lige her.

Paw “Wap” Bertelsen – FIFA Team Copenhagen

Paw har længe været spået en stor fremtid på FIFA scenen, men mangler endnu det helt store gennembrud. Dog er det blevet til en sejr til Sønderjyllands release event samt en plads i ESWC Danmark finalen. Vi tog en snak med ham om hans forventninger til Aarhus Open.

“Hej Paw. Hvad er dine forventninger til Aarhus Open?”

“Jeg forventer et fedt event, som det plejer, når SG står for det. Og så forventer jeg, at jeg selv når en top 8 placering.”

“Hvordan forbereder du dig til turneringen?”

“Jeg regner med, at få spillet en masse FIFA dagene op til eventet, krydret med noget offline dagen før, for at komme i bedst mulig form.”

Paw har altså store forventninger til sig selv, men han har også kommet med sit bud på en top 3:

1. August “Agge” Rosenmeier: Han havde et mindre godt event til Pricerunner Cup, men jeg er sikker på, at han kommer stærkt igen, og viser, at han er Danmarks bedste FIFA spiller.
2. Lasse “Kongen” Bækkelund: Lasse vandt Pricerunner Cup, og viste at han er blandt de allerbedste i Danmark, og at man skal se ham, som den måske den bedste udfordrer til Agge.
3. Lars “Primeturbo” Korreborg: Lars er en spiller, som altid leverer varen, og kæmper med til det sidste i de store turneringer, så man kan ikke undgå ham i en top 3.

Kent “TalentKent” Brylle – FIFA Team Fyn

Kent Brylle er efterhånden begyndt, at levere resultater når han stiller op. Top 2 på Cruise, top 8 i Herning og en semifinale plads i Aalborg Series er bare nogle af de resultater som manden fra Lolland har. Vi har selvfølgelig også taget en snak med Kent.

“Hej Kent. Du har på det seneste leveret nogle stabile offline præstationer. Hvad er dine forventninger til Aarhus Open?”

“Ovenpå et par gode præstationer i Herning og Aalborg forventer jeg, at bygge videre på dette og igen levere en god præstation. Jeg har det dog med at være ekstremt uheldig i 2. gruppespil hver eneste gang jeg deltager i en turnering med en sådan turneringsform. Så målsætningen er først og fremmest at overvinde denne onde ånd, og så tage en kamp ad gangen.”

“Hvordan vil du forberede dig til turneringen?”

“Min forberedelse bliver som den plejer. Så meget træning som muligt op til turneringen og forhåbentlig noget offline dagen før. Jeg kommer ikke til at teste nye formationer eller noget, da jeg føler, at jeg har to taktikker, som fungerer rigtig godt.”

Kents bud på en top 3 lyder således:

1: Lasse “Kongen” Bækkelund: Lasse er den spiller, der har præsteret bedst i FIFA 15, og viste senest til Pricerunner Cup, at han er ekstremt farlig.
2: August “Agge” Rosenmeier: Agge er verdensmester og trods en skidt turnering på Falster bør Agge stadig forvente, at vinde turneringen. Jeg tror, at den er meget tæt med de tre bedste i Danmark, så de er svære at placere.
3: Lars “Primeturbo” Korreborg: Alt afhænger af dagsformen med disse tre spillere. Den der kommer i bedste form vinder også. Lars er dog den mest ustabile spiller af disse tre, og derfor tror jeg “kun” at han rammer en 3. plads. Rammer han topformen kan han dog lige så godt ende med at vinde.

Robin “Robigus” Bangsø – FIFA Team Fyn

Robin er kendt for, at levere hver gang han stiller op. to 4. pladser til DM taler sit tydelige sprog, men udover det har han også præsteret de gange han har stillet op til mindre turneringer. Vi tog en snak med Robin:

“Hej Robin. Du er endelig tilbage til et offline event, efter dine gode præstationer til DM. Hvad har du af forventninger til dig selv?”

“Jeg er desværre hverken i besiddelse af en Playstation 4 eller FIFA 15, så forventningerne er ikke de store, nu hvor jeg ikke får spillet så meget, men glæder mig da helt sikkert til, at gense nogle af alle FIFA-spillerne.”

“Nu når du hverken har maskinen eller spillet, hvordan vil du så forberede dig til turneringen?”

“Jeg spiller lidt FIFA 14 på min PS3, og så er det umiddelbart lige hvad jeg kan gøre. Men jeg ved, at når jeg lige kommer igang med turneringen, så skal nogle af de gamle evner nok komme tilbage.”

Robins bud på top 3 lyder således:

1. Lasse “Kongen” Bækkelund: Fordi at han har løftet niveauet, og viste til Pricerunner Cup, at han er blandt de bedste.
2. Mig selv: Bare fordi, at det kunne være sjovt, og så plejer jeg, at levere til offline events.
3. August “Agge” Rosenmeier: Bækkelund slår ham i semifinalen, og så viste han også svaghed ved Pricerunner Cup.

Der skal lyde et stort held og lykke til disse 3 spillere.

Hvis du vil høre vores bud på top 7-9, så husk at følge med i morgen!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.