Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach sikrede sig sin første Geekunit.dk Summer League-turneringssejr i går efter mange 5 forsøg og senest en andenplads ved sidste turnering, og tiltræder derfor 2. pladsen på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet efter hans 4-1 sejr i finalen mod Christian ‘The_gunerlegend’ Junker.


Vi er nu halvvejs i Geekunit.dk Summer League-turneringsrækken, med den femte turnering afholdt i går, hvor det var Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach der kunne endelig kunne tage sin første sejr i turneringsrækken efter 5 forsøg, som dermed smider ham op på en samlet 2. plads på Geekunit.dk Summer League-leaderboardet. Gårsdagens turnering fejrede uafhængighedsdagen som også er Amerikas nationaldag, hvilket selvfølgelig betød at spillerne kun måtte spille med hold fra MLS-ligaen i USA i går, hvor i sær L.A. Galaxy blev anvendt en del gange.

Det lykkedes os at få et interview med Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach efter hans 4-1 sejr i finalen:

Tillykke. Du vandt aftenens Geekunit.dk Summer League-turnering, hvordan var vejen til finalen?

“Mange tak. Vejen til finalen var hård, men mit spil fungerede bedre end længe. Der var en kamp mod Anders Dammand hvor jeg ikke kunne score i de første 70 min, på trods af adskillige muligheder, hvilket han dog også havde. Så det var en hård kamp men jeg fik dog hevet den hjem til sidst. Derudover spillede jeg i semi-finalen mod Lars Korreborg, hvilket også var en tæt kamp, men hvor at de små marginaler gik min vej. I finalen møder jeg en godt spillende Christian Junker, men heldigvis var jeg skarp på mine chancer og kunne hive sejren hjem.”

Du valgte at bruge LA Galaxy i aftenens turnering – hvilke kvaliteter havde holdet som fik dig til at vælge dem, og hvilke fordele gav det i aftenens kampe?

“Jeg brugte L.A. Galaxy fordi at de har et utrolig stærkt og komplet hold hvor alle spillere er solide. Dog havde jeg først besluttet mig for at spille med Montreal, men så fik jeg et tip fra Lars Korreborg om at L.A. var gode. Så tjekkede jeg dem hvor jeg så at de havde et rigtig godt hold, samt ikke mindst en ordentlig målmand.”

Du fik omsider hul på bylden i årets Geekunit.dk Summer League, hvorfor først nu, og hvad er dine forventninger til resten af turneringerne?

“Grunden til det “først” var nu er, at der i Danmark er rigtig mange dygtige spillere, hvor man aldrig kan vide sig sikker. Derudover har mit eget spil ikke været særligt godt på det sidste. Mine forventninger er at komme i top 16. Jeg ville gerne gå efter 1.pladsen, men grundet jeg er på ferie de 2 næste gange er det så godt som umuligt. Og så ville endnu en sejr være glimrende, selvom det på leaderboardet måske ikke har kæmpe betydning.”

 

Endnu et tillyke skal lyde til Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, som vinder ikke mindre end 200 kr. + SpeedLink Aklys mus fra Geekunit.dk (værdi: 299 kr.) + 200 kr. gavekort til Hungry.dk samt 30 point til Geekunit.dk Summer League-leaderboardet, mens den anden finalist, Christian ‘The_gunnerlegend’ Junker snupper 50 kr. samt 20 point til leaderboardet, hvilket er hans første.

Den næste Geekunit.dk Summer League-turnering vil blive afholdt den 14. juli kl. 19.00, hvor temaet vil være lodtrækning mellem franske hold når vi fejrer BastilleDay! Inden da er der dog også endnu en Power-LAN kvalifikationsturnering den 11. juli kl. 19.00 som du også kan tilmelde dig for 50 kr.

 

GET-Hungry-logo-green PSFC-badge_2_no_bg Topbanner SG1

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *