Til det netop overståede PriceRunner Cup var Simon og e-Bold.dk endnu engang et stor del af eventen – som det er blevet en tradition det sidste års tid.

Vi har taget en snak med Simon omkring hvordan han så turneringen og om hvordan han ser på fremtiden for e-Bold.dk på den danske FIFA-scene.

Hvordan oplevede du PriceRunner Cup som turnering?
“Da jeg først så Nykøbing Falster hallen, den store skærm og opsætningen af det hele, tænkte jeg at det her bliver et stort event. Som jeg også snakkede med arrangøren TifoSport om, så er det sjovt at se eventet sidste år – som var et rigtig fint event – til at se det i år, hvor der virkelig var kælet for detaljerne. Niveauet var som ved alle andre danske turneringer i top, og deltagerne i den sidste del af slutspillet, fortæller også alt om det. Jeg nyder at se den danske elite samlet, og de formår gang på gang at imponere mig. Stemningen virkede rigtig god hele vejen igennem, og skønt at se en 50-60 mand blive og se finalen”

Nu var det første gang at du fik selskab af en kendt medvært – hvordan var det at have Anders Fjelsted med i studiet? DSC02202
“Jeg havde en rigtig god oplevelse med at have Anders med på streamen. Det var selvfølgelig en lidt anderledes kommentering, men jeg syntes at det fungerede rigtig godt. Jeg havde lyttet til et par af hans podcasts, Fjelles Fodboldfjol, før turneringen, og han bragte den samme humor med til turneringen. Jeg kunne helt sikkert forestille mig at have en kendt med igen, det tror jeg også trækker lidt ekstra interesse på nettet.”

Denne gang skulle du ikke kun guide de online seere igennem turneringen, men også tilskuerne i salen – hvordan var det?
“Det var selvfølgelig lidt underligt, at skulle ud i salen også, da jeg typisk bruger en del energi på at aktivere og svarer chatten, men jeg syntes at det gik rigtig fint. Der er selvfølgelig altid nogle småting der skal forbedres, blandt andet at pauserne på streamen typisk skal ligge der hvor der bliver givet informationer til spillerne, så vi ikke snakker ind over det, men alt det kommer med erfaringen”

Nu har du været i gang med at streame FIFA turneringer i et års tid for alvor, og der kommer flere og flere bookninger. Hvordan synes du det er gået? Hvordan har du udviklet dig og hvad er næste skridt?
“Jeg synes faktisk at det går rigtig godt. Jeg får rigtig meget positiv feedback, og det er jo fedt at se at folk kan lide det arbejde man laver. Jeg bruger rigtig lang tid på at lave de rigtige rammer og scener, og studere FIFA-streams såvel som andre e-sport turneringer. Der kan altid forbedres, men jeg synes at niveauet vi er på lige nu, er rigtig godt til den danske FIFA-scene. Desuden bruger jeg også meget tid på at finde ud af hvilket udstyr der spiller, og hvad der ikke gør. Tror efterhånden min kone er træt af at få nye webcams, mikrofoner og kabler ind ad døren 🙂

Næste skridt er helt sikkert at vi skal til at være et par stykker på e-Bold.dk, så det ikke bare er mig. Det er rigtig vigtigt at have en at ping-ponge med til turneringer, og lige nu er jeg ved at stable et samarbejde med The one and only ’Noerlen’ på benene. Det tror jeg bliver rigtig spændende, da han om nogen ved noget om spillet, samt har erfaringen med diverse professionelle turneringer. Han er med første gang, når vi sender fra Elgiganten Cup Ultimative i næste måned.”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.