Mange har måske set ovenstående billede når de har forsøgt at logge ind i det nye Pokémon Go, og mange kommer til at se det igen snart!


Pokemon Go er den nye pandemi, der har taget verden med storm, og lørdag udkom det officielt på de danske app stores mv. Det har dog langt fra været en ønskestart for fænomenet Pokemon Go, idet at den store opmærksomhed har givet store serverproblemer, herunder fra hackergrupper, der har øjnet muligheden for global attention.

“Vi nedlægger Pokémon Go og alle deres servere i 24 timer den 1. august!”

Således lyder det fra PoodleCorp, en hackergruppe med forbindelse til LizardSquad, i et interview på YouTube-kanalen DramaAlert, efter at de for 2 dage siden påstod at have stået bag angrebet af Pokémon Go-serverne, som i følge dem selv kun var en test frem mod hvad vi nu ved bliver det endelige slag. Det skriver PoodleCorp på deres Twitter-profil.

PoodleCorp

PoodleCorp fortæller, i interviewet med DramaAlert på YouTube, at det store slag vil foregå den 1. august 2016, og at serverne kommer til at være nede i 24 timer, hvorfor de mange millioner mennesker i verden må finde en anden vej til underholdning den dag. PoddleCorp fortæller yderligere at de med deres mange bots vil DDOS’e serverne, og at de gør det fordi de elsker kaos og uden yderligere grund, hvorfor de også har hacket sig ind på kendte YouTuber’s kontoer og andet!

Tror du at PoodleCorp, står bag angrebet. Bedøm selv, du kan se hele interviewet med PoodleCorp på YouTube her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *