For anden uge i træk har en dansker ramt de ultimative 40/40 mulige sejre  i FUT Champions. Hør her Jesper ‘Pilm’ Prang fortælle om sin store bedrift.

“Da FUT Champions startede tilbage i oktober, var det et af de mål, jeg satte mig.”

Foto: Brøndby IF

Jesper ‘Pilm’ Prang fra Brøndby eSport kunne i denne weekend slutte sig til ‘the undefeated club’, da han her efterlignede de blot tre andre danskere, der har prøvet at ramme 40 ud af 40 mulige sejre og altså gik ubesejret hele vejen igennem Weekend League.

Seneste til at gøre dette var Frederik Fredberg – læs her om hans vilde weekend.

Har man brugt uendelige af timer på at forsøge at gå ubesejret en helt weekend i FUT Champions, bør man naturligvis være utrolig lettet, når det hele så endelig flasker sig. Det var da også en yderst lettet Pilm, vi snakkede med, kort efter sidste kamp blev spillet.

“Det føles ekstremt dejligt, uden tvivl. Da FUT Champions startede tilbage i oktober, var det et af de mål, jeg satte mig. Jeg vil egentlig ikke sige, at jeg har været ekstremt tæt på, og 30-0 var mit hidtidig bedste, før korthuset faldt sammen. Det er dog en fed fornemmelse, at være en del af den lille portion spillere, der har ramt det magiske tal.”

Nøglen til det gode resultat havde dagens helt store FIFA-helt også sit bud på.

“Jeg synes, jeg spillede fantastisk og med stor koncentration. David Luiz og Smalling i centerforsvaret var et fantastisk makkerpar og fungerede nærmest bedre for mig end Ramos og Boateng. Jeg tror, jeg uden at overdrive kun lukkede 15 mål ind i løbet af de 40 kampe, og kun i to af kampene lukkede jeg mere end ét enkelt mål ind. Det var klart nøglen til min succes.”

Senere i dag skal Pilm spille sin første kamp i Waoo FIFA Liga mod Carl Emil ‘Carly’ Lindblad. Fortsætter Brøndby-spilleren her sit gode spil, vil Carly formentlig komme på en meget hård opgave, hvis han ønsker at stoppe ham i at hente alle tre point.

“Jeg synes, jeg spiller godt – det må jeg erkende. Der er dog så stor forskel, at alt kan være vendt op og ned i morgen. Jeg har dog forsøgt at finde en spillestil, der virker på tværs af de forskellige gamemodes, så for mig bliver det spændende at se, hvordan det spænder af i morgen,” lød det til sidst fra Pilm.

Læs også: Overblik: Her kan du følge dagens Waoo FIFA Liga-kampe

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.