En utrolig stabilitet har sikret Pilm den perfekte start i Geekunit.dk Winter League, og det var derfor ingen større overraskelse, at han igen endte øverst på podiet søndag aften.

Med sin femte sejr af syv mulige har Tricked Esports Jesper ‘Pilm‘ Prang for alvor lagt sig i spidsen af Geekunit.dk Winter Leagues leaderboard og ligner efterhånden en mand, som er meget svær at slå. Sådan så det også ud søndag aften, hvor han kom sikkert gennem gruppespillet og sikkert spillede sig hele vejen til finalen, hvor en hård modstander i Anders ‘Dammie‘ Dammand endte med at yde hård modstand og først lagde sig med 5-4 efter en to kampes golden golden. Dermed lægger Pilm ydereligere afstand til forfølgerne på leaderboardet med sine 170 point.

I gruppespillet var der dog også større overraskelser, hvor spillere som Nicklas ‘Niller‘ Stensgaard og Magnus Larsen forlod turneringen tidligt ligesom Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, der endte med en målscore på svimlende 3-22.

Kort efter turneringen bad vi Pilm sætte ord på, hvad der lykkedes for ham i aftenens turnering:

“Det er svært at sige. Jeg synes, at jeg gjorde som jeg plejer. Jeg følte, at jeg havde styr på det meste, jeg gjorde, hvilket selvfølgelig giver noget ro. I finalen havde jeg nok også nogle marginaler på afgørende tidspunkter, men min skarphed foran mål var nok det, jeg føler havde størst effekt.”

Når man vinder fem ud af syv turneringer, vidner det om en utrolig stabilitet og stor koncentration, og netop denne koncentration er også en af nøglerne, hvis man spørger Pilm:

“Nøglen til min stabilitet tror jeg kommer af, at jeg har lagt meget tid i at have styr på alle situationer, jeg ved opstår i løbet af en kamp. Samtidig kommer jeg ind med samme indstilling til hver kamp og prøver ikke at undervurdere nogle modstandere. At holde koncentrationen gennem hele turneringen er også noget, jeg arbejder med, og det er alt sammen med til at gøre, at jeg kan holde niveauet højt. Mit eneste ønske er, at jeg kan overføre det til Gfinity, hvor jeg har haft nogle dårlige oplevelser på det seneste, så jeg synes stadig, at der kan bygges meget mere på stabiliteten.”

Mens 2. pladsen gik til Anders ‘Dammie Dammand, blev Andreas ‘Hede‘ Hedegaard 3’er og Mohamad Al-Bacha nummer 4.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *