Her er holdene, som skal dyste i eSuperligaen.


eSuperliga-repræsentanter

Ikke alle reservespillere er blevet skrevet på. De vil dog blive det, hvis de kommer i aktion. 

 • F.C. København – August ‘Agge’ Rosenmeier & Mads Rasmussen
 • Brøndby IF – Frederik Fredberg & Daniel ‘Dingo’ Kristensen
 • Randers FC – Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf & Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha,
 • AGF – Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg & Niklas ‘N1ller’ Jakobsen, Fatih Üstün & Frederik Ellegaard
 • Odense Boldklub – Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, Claes ‘KegleKongen’ Hansen & Andreas Storr
 • Esbjerg fB – Daniel Chrøis og Christian ‘Qack’ Lillebæk
 • Vejle Boldklub – Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Jacob Kragelund, Jacob ‘Esser’ Esholm & Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregaard
 • Lyngby Boldklub – Andreas Kaalby, Mohammed ‘Mudi’ Hamze & Aldin Ismajlovic
 • FC Helsingør – Wali ‘Kaz’ Kazmi og Tamer Taser
 • AaB – Daniel ‘Shoppen’ Mogensen, Asger Aagaard & Anders ‘Hansi’ Hansen
 • Vendsyssel FF – Christian Aaby Nielsen, Andreas Keller, Simon ‘Indisk Magi’ Møller & Andreas Kjær Hedegaard
 • Hobro IK – Joakim Lynge & Mathias Bech Andersen
 • SønderjyskE – Jamal Ahmad Al-Badry & Magnus Rabeck
 • Silkeborg IF –  Jesper ‘Pilm’ Prang og Adel ‘Adellovic’ Daher
 • FC Midtjylland – Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og Wahed ‘The-Kid’ Obayd
 • AC Horsens – Mikkel Legind Hansen, Casper Paetau, Frederik Westergaard Jensen & Rasmus ‘Rallestyle’ Pedersen

Mandag d. 22./10.

15:28 – Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og Wahed ‘The-Kid’ Obayd bliver FC Midtjyllands to repræsentanter!

Torsdag d. 18./10.

17:10 – To af de mest rutinerede indenfor FIFA-scenen Jesper ‘Pilm’ Prang og Adel ‘Adellovic’ Daher kommer til at udgøre Silkeborg IFs eSuperliga-hold! Du kan læse hele historien på følgende link, mens du herunder kan se deres kreative annonceringvideo:

17:08 – “16-årige Jamal Ahmad Al-Badry fra Haderslev og 17-årige Magnus Rabeck fra Kollund skal repræsentere SønderjyskE i eSuperligaen.” Læs hele historien her:

Onsdag d. 17./10.

15:30 – Det bliver Joakim Lynge og Mathias Bech Andersen, der med Twitch-streameren Rene Bryner stiller op for Hobro IK i eSuperligaen! Fuld historie:

Fredag d. 12./10.

14:21 – Christian Aaby Nielsen, Andreas Keller, Simon ‘Indisk Magi’ Møller og Andreas Kjær Hedegaard skal repræsentere eSuperligaen for Vendsyssel FF! Det 12-årige talent Anders Vejrgang har samtidig skrevet kontrakt med Vensyssel Esports, men da han ikke er fyldt 16 år vil han ikke kunne stille op for klubben i ligaen. Deres coaches bliver Jeppe Højfeldt og Tonny Le. Sidstnævnte udtalte følgende til klubbens hjemmeside:

Det er en blanding af rutinerede spillere, og spillere der har et udviklingspotentiale. FIFA handler meget om rutine, så det har været vigtigt for os, at samle et hold, der kan supplere hinanden. Det hold, vi har samlet, består udelukkende af nordjyske spillere, og jeg synes, vi har fået sat et rigtig stærkt hold.”

Læs hele historien her.

Torsdag d. 11./10.

16:23 – AaB har nu også offentliggjort deres trup! De byder her velkommen til de tre FIFA-spillere Daniel ‘Shoppen’ Mogensen, Asger Aagaard & Anders ‘Hansi’ Hansen!

Det er megafedt for esporten i Danmark, at der kommer en eSuperliga. Det tyder på, at esport bliver mere og mere udbredt, og det er fedt for dem, der gerne vil dyrke det,” fortæller Shoppen, der er blevet kronet som kaptajn i ligaen, blandt andet til klubbens hjemmeside.

Læs hele historien her.

13:06 – Det bliver Claes ‘KegleKongen’ Hansen og Andreas Storr, der sammen med Lasse ‘Kongen’ Bækkelund skal stille op for Odense Boldklub i eSuperligaen!

Vi har valgt de tre spillere, fordi de har et højt sportsligt niveau. De er alle driftssikre og garanter for gode præstationer.” – Jens Martinus Pedersen, eSport-manager i Odense Boldklub og direktør i Odense Esport.

Læs hele historien her.

Tirsdag d. 9./10.

17:10 – Wali ‘Kaz’ Kazmi er på plads i FC Helsingør, mens en af klubbens egne ungdomsmålmandstrænere Christian Fischer bliver coach for Kaz og hans kommende holdkammerat i ligaen!

14:19 – Randers-repræsentanten Mohamad Al-Bacha er live lige nu på Twitch, hvor han spiller FUT Rivals og snakker og besvarer spørgsmål om eSuperliga!

Se med her

13:55 – Agge er klar til nu for alvor at gøre comeback på dansk jord!

13:53 – Kent Brylle er selvfølgelig med på sidelinjen, når hans tre spillere stiller op for Vejle i eSuperliga i næste måned!

13:52 – Andreas Kaalby, Mohammed ‘Mudi’ Hamze og Aldin Ismajlovic fra Ambush eSport har skrevet kontrakt med Lyngby Boldklub og skal det kommende år repræsentere klubben heriblandt i eSuperliga!

https://lyngby-boldklub.dk/2018/10/09/lyngby-boldklub-gaar-med-i-esuperligaen/

13:50 – Vi har nu fået det bekræftet, at de tre Tricked eSport-spillere Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, Jacob Kragelund og Jacob ‘Esser’ Esholm alle tre skal repræsentere Vejle Boldklub!

13:13 – Det bliver naturligvis Frederik Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen, som kommer til at stille op for Brøndby IF i den nye eSuperliga!

13:08 – AGF Esports spillende FIFA-manager Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg skal i fællesskab med klubbens nye spiller Niklas ‘N1ller’ Jakobsen repræsentere AGF i eSuperligaen!

13:00 – Den svenske FIFA-spiller Ivan ‘Boras’ Lapanje har fat i noget her!

12:38 – Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf og NFG eSport-spilleren Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha skal repræsentere hestene fra Randers FC! De to tidligere holdkammerater fra ECVisualize og Tricked eSport gør dermed comeback som samarbejdspartnere:

12:36 – Tricked eSport-profilen Mikkel ‘LordHjorth’ Bach skal repræsentere Vejle Boldklub!

12:34 – Lasse ‘Kongen’ Bækkelund skal repræsentere Odense Boldklub og vender dermed tilbage til sin gamle klub!

12:32 – Falcons Esport-spiller Daniel Chrøis og Christian ‘Qack’ Lillebæk skal under eSuperligaen repræsentere Esbjerg fB!

12:30 – August ‘Agge’ Rosenmeier skal repræsentere F.C. København!

12:29 – eSuperligaen er annonceret!

1 svar
 1. Michael
  Michael says:

  Super tiltag. Det er dog ret tyndt at man ikke spiller med klubbernes rigtige spillere. Jeg har set en kamp; her spillede Neymar på begge hold, plus Cruyff og sågar Gullit var med. Det virker åndsvagt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.