De færreste har nok været i tvivl om, at esporten i både Danmark og på globalt plan er vokset med lynets hast. Nu er der kommet tal på.

Hos bookmakeren Pinnacle – der ikke har dansk licens – steg antallet af bets på esport i 2016 således med hele 127%. Det skete vel og mærke på baggrund af en også eksplosiv vækst fra 2015 til 2016. Specielt Dota 2 med en vækst på over 200% slog positivt ud, mens også CS:GO og League of Legends – de helt store trækplastre – naturligvis (igen) bidrog til festen.

Også herhjemme bliver fokus på esporten større og større hos bookmakerne. Vi kender ganske vist ikke til konkrete tal, men udvalget hos bookmakere som bet888 og nordicbet vokser kun. Når Leo Vegas (læs mere) lancerer deres bookmakere senere i år med Kambi-platformen, kommer endnu en spiludbyder så på banen med et stort udvalg af esport.

Betting-branchen har i de seneste år nydt godt af væksten indenfor spil på mobilen. En tilsvarende katalysator findes også på tegnebrættet i den virtuelle verden, hvor Overwatch (nyt spil i 2016) kommer på banen med en stor liga, der måske kan måle sig med populariteten i Dota 2 og LoL på sigt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.