I går kunne FIFA Team Midtjylland melde på deres facebook side, at Mads “NyrnZ” Nyrnberg skifter til Clan eSpuma.

Nyrnz har på det seneste repræsenteret FIFA Team Midtjylland til Pricerunner Cup på Falster, hvor det blev til en top 16 placering. Udover dette kom han også i top 16 til DM tilbage i September, og derfor var det også tid til, at tage skridtet mod et professionelt hold. Vi har fanget hovedpersonen selv til en snak om skiftet:

“Der er selvfølgelig nogle økonomiske aspekter, der spiller ind. Samtidig så har de også en flok dygtige spillere både med erfaring og blandet med talent. Det lyder som om, at de er rigtig seriøse omkring projektet. Dog er det et sørgmodigt farvel til FIFA Team Midtjylland, som har behandlet mig godt. 

“Hvilke forventninger har du til den kommende tids turneringer både for dig selv og resten af dine holdkammerater?”

“Jeg har altid forventninger om, at gøre en god figur til de forskellige events, og helst nå slutspillet til de store. Jeg har store forventninger til Niller og Marcus, som stadig er unge og har et godt udviklingspotentiale. Så forventer jeg også, at Krage og Corell går ud og viser, at de hører til i toppen. Jeg kan komme til flere turneringer nu, og det vil helt sikkert have en positiv indvirkning på min udvikling.

Altså en spændende udmelding fra fynboen, som vi helt sikkert kommer til, at se mere til i fremtiden. Vi fik også fat i eSpumas manager, Nick Apel, til en snak om, hvorfor man netop har hentet NyrnZ.

“Vi valgte, at tage NyrnZ ind, da vi gerne vil have folk, som stadig kan udvikle sig, ind. Samtidig passer han rigtig godt ind i fællesskabet, hvilket vi også går rigtig meget op i. Nu hvor Mads er ny i truppen, så forventer jeg bare, at han spiller sit spil til Aarhus Open, så vi kan se hvad der skal forbedres frem mod Copenhagen Games.

Endnu en ny signing til pumaerne, som nu har en meget stærk lineup, der ser således ud:

Jacob “Kragefucz” Kragelund
Christian “Corell_” Corell
Mads “NyrnZ” Nyrnberg
Marcus “Koksi” Gam Kok
Nicklas “Niller” Stensgaard
Rasmus “Rallestyle” Pedersen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.