F.C. København og Brøndby IF endte henholdsvis 2’er og 1’er i deres respektive grupper, og vi får dermed et danskermøde i semifinalen. I den anden semifinale venter svenskeropgøret mellem Malmö FF og Örebro SK.

FIFA-turneringen Nordic Masters er i fuld gang i Jönkobing i Sverige, hvor der lige nu afholdes den store esportfestival DreamHack Summer.

Seks klubber fra Danmark, Norge og Sverige kæmper i skrivende stund om at kalde sig nordiske mestre, men det står allerede nu klart, at det bliver en dansk eller svensk vinder.

De danske repræsentanter F.C. København og Brøndby IF lagde begge godt fra land, da de vandt deres første opgør mod Malmö FF og Reinheim. I anden og sidste runde i gruppespillet fortsatte Brøndby som ubesejrede og sikrede her førsteplads, imens FCK måtte se sig slået af Vålerenga. Trods pointdeling mellem alle tre hold i gruppe B formåede købehavnerne dog at opnå videre avancement på målscore med en andenplads i gruppen.

De to norske hold er dermed ude af turneringen. Lige straks møder FCK og Brøndby hinanden, hvor de skal kæmpe om en plads i finalen. Ligeledes skal Malmö FF og Örebro SK i den efterfølgende semifinale.

Du kan følge med live lige nu på både Canal 9 og Dplay.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.