Det er blot 2 måneder siden, at Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, blev en del af Clan eSpuma efter en flot start på 2015, men nu kan HVB E-Sports offentliggøre at han er blevet en del af deres unge trup.

 Efter en god start på året, hvor det bl.a. blev til en top 16 placering til Pricerunner Cup, samt en masse fornuftige online præstationer, blev Nicklas ‘Niller’ Stensgaard belønnet med et skifte til Clan eSpuma. Her nåede han kun at opholde sig i godt to måneder, hvor det blev til et par fine events fra hans side af, før at HVB E-Sports meldte deres interesse for det unge talent. Efter er par korte forhandlinger gik alt op i en højere enhed, og Niller står nu som HVB E-Sports spiller i den nærmeste fremtid. Vi har snakket med Niller, for at høre mere om skiftet:

“Du har efter et par måneders ophold i Clan eSpuma nu valgt at tage skridtet videre til HVB E-Sports. Hvad var grunden til dette?”

“Jeg havde en super fin tid i Clan eSpuma, men pga. forskellige årsager er det nu tid til at komme videre. Jeg er meget glad, for at have fået muligheden for at spille for HVB E-Sports.”

“Hvad kan du bidrage med til holdet, og hvad kan HVB-drengene give til dig?”

“Jeg håber på, at jeg kan bidrage med gode turnerings-præstationer. De kan være med til at give et godt og hyggeligt ophold i HVB E-Sports. Jeg ser meget frem til min tid her, samt nogle hyggelige offline-træninger med dem op til events, så vi er så klar som overhovedet muligt.”

“Hvilke forventninger har du til din tid i truppen? Og hvilke forventninger har du til dine nye holdkammerater?”

“Jeg forventer, at jeg kan udvikle mig som spiller og kan levere nogle tilfredsstillende præsentationer til events. Jeg har store forventninger til mine nye holdkammerater, som alle er unge og talentfulde. Jeg håber på, at vi kan vise god figur til alle events.”

Vi fangede også Clan eSpumas holdejer, Nick Apel, efterfølgende til en kort snak:

“Niller er nu fortid hos Clan eSpuma. Hvordan var det at have ham på holdet?”

“Niller er en kanon spiller og en utrolig venlig person. Jeg har kun gode ting fra hans tid i eSpuma. Håber på at han forsætter sit fine spil i hans nye hjem.”

“Kommer vi til at se flere forlade klubben eller er I på jagt efter nye spillere til holdet?”

“Man vil komme til at se en pumaflok, der er ved at ombygge holdet. Så derfor bliver begge ting nok aktuelt.”

Dermed ser den unge HVB E-Sports trup således ud:

Marc ‘FIFAHougaard’ Hougaard
Mads ‘Strack’ Hansen
Mikkel Lassen
Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha
Mads ‘Bis’ Bisgaard
Nicklas ‘Niller’ Stensgaard

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.