Det var ren nostalgi, da Sports-Gaming torsdag aften afviklede 2v2 FIFA 17 turnering på Rustik & Flamingo/Bar – Natklub i Randers. Netop dette lokale lagde ramme til Sports-Gamings første diskoteksturnering tilbage i foråret 2014, hvor det dengang hed Crazy Daisy.

Torsdag aften var 23 hold klar til at kæmpe om den yderst eftertragtede førstepræmie, der bestod af 4 stk. VIP-billetter til FC København – Brøndby IF d. 19. februar i Parken.

Aftenen startede roligt ved, at holdene fik deres pizzaer og øl/sodavandskort, der var inkluderet i billetten, så tanken var fyldt, til en hård turnering.

De 23 hold blev fordelt i 6 puljer, hvoraf top 2 avancerede til knockout.

Puljekampene blev en god blanding mellem tætte kampe og store sejre, men spændingen tog for alvor til, da vi ramte slutspillet, hvor flere af kampene måtte ud i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Da finalisterne skulle findes, stod “Grand Autismo” med Jeppe W. Madsen & Tobias Jacobsen overfor “Nemt nok” med Patrick J. Andersen & Mads M. Arlyng, og i den anden semifinale mødte “Smørblomsterne” med Magnus S. Ødum & Jacob N. Nielsen “Vi gir den gas” med Kasper D. Christiansen & Ronni Jensen.

Begge semifinaler blev tætte, og vi skulle langt hen i kampene før, at målene kom. “Nemt nok” og “Smørblomsterne” vandt til sidst begge deres semifinaler med 2-0 og var dermed finaleklar.

Bronzekampen blev dermed et opgør mellem “Vi gir den gas”, der spillede med Argentina, og “Grand Autismo” der spillede med Real Madrid. Her kørte “Vi gir den gas” en relativ sikker 2-0 sejr hjem og sikrede sig dermed 3. præmien, der bestod af 2×2 biografbilletter. “Grand Autismo” gik dog ikke tomhændet hjem, da Rustik & Flamingo kvitterede med en gravøl i baren som 4. præmie.

Herefter var vi klar til en finale mellem to hold, der blot var blevet 2’er i deres puljer i det indledende gruppespil. “Smørblomsterne” var yderst overraskede over, at stå i finalen, da de havde startet deres gruppespil med et nederlag til “Carrolls Disciple”. Med en gratis sejr mod et udebleven hold og en 6-0 sejr mod “Sjakalerne” i sidste gruppekamp, blev 2. pladsen dog sikret og dermed avancement.

“Smørblomsterne” fortsatte dog med at overraske, da de i finalen kom foran 1-0 med FC Bayern München efter 70 minutter. Herefter slap deres held dog op og “Nemt nok” fik udlignet til 1-1 med Real Madrid og finalen måtte derfor ud i forlænget spilletid. Kort før første halvleg i den forlænget spilletid udløb bragte “Nemt nok” sig i front 2-1 og trods hårdt pres fra “Smørblomsterne” blev der ikke scoret yderligere i kampens sidste 15 minutter.

“Nemt nok” sikrede sig dermed førstepræmien på 4 stk. VIP-billetter til FC Købenahavn – Brøndby imens “Smørblomsterne” kunne trøste sig med andenpræmien, der bestod af et gavekort til 1 flaske spiritus & 1 flaske shots á værdi 1100 kr. til Rustik & Flamingo.

Det var dog ikke første FIFA turnering for “Nemt nok”- drengene idet, at de tidligere har været i finalen til en anden lokal FIFA turnering og derudover deltog Patrick “Andersen37” Juul Andersen ved Aarhus Open tilbage i august 2016, hvor han dog måtte måtte se sig slået i det indledende gruppespil af Hassan “HassanPlayer” Al-Saraf med 3-1 og “Mysteriet” med 2-1.

Vi takker Rustik & Flamingo/Bar – Natklub for en rigtig god aften og vi ser frem til næste turnering hos Jer.

Til dem, der har fået blod på tanden til mere FIFA, så følg vores eventkalender, der hele tiden bliver opdateret med nye turneringer eller følg os på Facebook, hvor vi også opdaterer løbende.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *