Vi har allerede fået en masse af vide om det nylancerede game-mode, The Journey, som EA Sports søndag aften præsenterede. Nu har vi så fået endnu flere detaljer og informationer om den meget omtalte, Alex Hunter.

For et par dage siden blev ‘The Journey’ lanceret. Et helt nyt form for game-mode, der vil være tilstede i FIFA 17, og forhåbentligt kan blive en stor succes for offline-delen af FIFA. Alex Hunter, fantasi-spilleren, er i hvert fald en meget omtalt herre disse dage, og vi har nu samlet endnu flere informationer om spilleren, vi den 29. september i år, får lov til at styre som var vi ham selv.

“I The Journey er det dine præstationer på banen, og dine beslutninger uden for den, der former Alex Hunters karriere i Premier League. Træf løbende vigtige beslutninger, der afgør, hvad der sker, og hvordan andre figurer behandler dig. Vil du prioritere holdet eller dig selv? Valget er dit.”

– Således lyder det fra EA Sports, der bider mærke i, at man ikke blot skal være god til FIFA som sædvanlig i karriere-mode og de andre game-modes, men også skal tænke sig godt om.

“DIN PRÆSTATION. DINE BESLUTNINGER. DIN UNIKKE HISTORIE.” – EA

Info om Alex Hunter:

Alex Hunter er blot 17 år, alex hunter 2og lever i den fattige London-forstad, Clapham. Hans bedstefar er også opdigtet, men er altså en tidligere engelsk landsholdslegende, der nåede at score 20 mål i sæsonen 1966-67, og derfor kan folk rundt omkring godt kende navnet, når de hører det. Det giver ham også en del forhindringer som han skal overvinde, hvis han skal leve op til navnet. Du kommer så til at styre Alex Hunter, der har fået en lovende start på sin karriere, men dit job bliver at etablere ham som professionel fodboldspiller, og tage ham så langt som muligt. Det er altså helt op til dig.

Du kan selv vælge, hvilket hold han skal spille for, men kan til gengæld kun vælge et af Premier League holdene. Det vil sige, at du også kan vælge klubber som Liverpool, Arsenal, Manchester City og nuværende Premier League-mestre, Leicester City.  Det forlyder også, at samtlige Premier League managers vil være tilstede i spillet.

“FIFA 17’s The Journey til Xbox One, PlayStation 4 og pc, der vækkes til live med Frostbite™, er en ny historiedrevet spiltype, der giver dig et unikt, virkelighedstro indblik i livet som professionel fodboldspiller. Rejsen, der er udviklet i samarbejde med Premier League-stjerner som Harry Kane, Eden Hazard og Anthony Martial, lader dig spille for hvilken som helst klub i Premier League i 2016/17-sæsonen komplet med autentiske trænere og nogle af de bedste spillere i verden,” uddyber EA Sports.

 

Det bliver helt sikkert et sandt eventyr at følge den 17-årige knægt, når spillet til september rammer butikkerne.

Kilde: EA Sports

2 replies
  1. Morten
    Morten says:

    Hejsa. Fælger man kun Alex hunter en sæson ? Er først nemlig lige blevet færdig med den og kan ikke komme videre

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.