Der er få dage til turneringen i Marienlyst skal sparkes i gang – og op til denne turnering har vi snakket med nogle af dem, vi forventer allermest af. I denne artikel har vi fat i dem, der ikke nødvendigvis er spået som de største favoritter, men stadig kan spille med om titlen.

Boldklubben Marienlyst har satset stort på esport, og derfor skal de naturligvis også afholde deres egne turneringer. I første omgang bliver det så en stor FIFA-turnering, der ligger for skud. Med store præmier og højt niveau er det naturligvis en turnering, der er værd at glæde sig til. Vi skal naturligvis også snakke med nogle af favoritterne til turneringerne, og i denne artikel har vi fat i nogle stykker af parrene, der for alvor kan vise niveau til turneringen.

DørgeErDenBedste – Anders Eriksen og Kent ‘TalentKent’ Brylle

Anders og Kent kender hinandens spil godt, og Kent er ekstremt erfaren på den danske FIFA-scene – dette er årsagerne til deres placering i denne artikel. Det er et hold, som man absolut kan forvente noget af, på trods af at de ikke har spillet meget sammen før. Derfor skal man holde et halvt øje åbent mod dem til turneringen.

Kent: “Jeg forventer, at vi kommer videre fra gruppen, og så må vi tage en kamp ad gangen i playoff. Anders og jeg fandt en god rytme til Danish Cup, så den skal vi køre videre på. Der kommer en del gode spille, så vi skal ramme vores topniveau for at gå hele vejen. Vores største konkurrenter til titlen må være Fyns Stolthed samt Lars og Pilm. Det er fire topspillere i Danmark, og samtidig kender de hinanden rigtig godt. Carly kunne også være en kandidat til titlen, men jeg tvivler på, at han har valgt den rette makker. Hvis Dingo og Fredberg tager sig sammen til at dukke op, så bliver de også en farlig duo. Anders og jeg fandt om sagt ind i en god rytme til Danish Cup, og da vi endelig fik gang i spillet, var det faktisk ikke helt skidt. Muligheden for, at vi kan gå hele vejen, er der bestemt, men det kræver, at marginalerne er med os og at vi rammer vores topniveau. Samtidig er Anders en person, som jeg har et rigtig godt forhold til, så det gør ham bestemt ikke mindre egnet som makker.”
Anders: “Jeg forventer selvfølgelig at det kommer til at gå rigtigt godt, og vi kommer langt i turneringen. Jeg har ikke de store forventninger til mit eget spil, da jeg har spillet langt fra mit normale niveau. Jeg mener dog stadig at 2v2 og Offline er noget andet, så derfor håber jeg at kunne ramme det på dagen. For at vi kan gå hele vejen ville jeg mene, at vi skal spille begge op til vores bedste, og at vi skal holde en god holdånd. Jeg har spillet sammen med Kent Brylle før hvor vi kom til semifinalen til CG, og det gør også at mine forventinger blivere højere. Vores største konkurrenter ved jeg egentlig ikke hvem bliver, det er afhængigt af hvem vi ender med at møde.”

Begge spillerne var enige om Claes og Lasse til top 3, mens Kent lidt kækt satte sig selv og Anders på første pladsen, og Lars og Pilm på 3. pladsen. Her satte Anders i stedet Malthe Dørge og Mikkel Hjorth øverst på listen.

Freddy – Magnus ‘Legenden’ Larsen og Anders ‘Dammie’ Dammand

Anders Dammand ved Aalborg Open.

Anders Dammand ved Aalborg Open med Magnus Larsen i baggrunden.

De to unge drenge har, på trods af deres alder, fået en del succes indtil videre. De har nu spillet sammen til et par 2v2-turneringer, og har derfor også den nødvendige erfaring i samspillet. Begge spillere står lige nu uden hold, men hvis de fortsætter deres gode takter, kommer det ikke til at vare særligt lang tid, før de igen bliver signet af et af de større FIFA-hold i Danmark.

Anders: “Jeg forventer, at det kommer til at gå okay i Marienlyst. Jeg har haft det lidt svært med de første knockout kampe her for tiden, men jeg tror på, at vi kan gøre det godt, når vi finder niveauet, og hvem ved, måske ligger bracketen til det. Jeg valgte Magnus ige,n fordi han spurgte, om vi ikke skulle spille sammen igen. Vi spiller godt og har måske lidt mere forberedelse op til denne turnering. Vi er et godt par, og vi er begyndt at kende hinanden godt efterhånden. Så jeg tror faktisk at vi måske snupper den på lørdag, hvis vi altså træner nok op til.”
Magnus: “Mine forventninger i Marienlyst er helt klart, at vi når langt. Vi skal have revancheret sidste præstation til Elgiganten Cup, hvor det desværre ikke gik lige så langt, som vi føler vi har niveau til. Som altid er niveauet højt, så det, der skal til, for at vi når langt, er skarphed på dagen. Jeg ser helt klart Lasse og Claes samt Wali og Carly som de største konkurrenter, men der kommer mange gode spillere og derfor skal vi ikke undervurdere nogen. Vi har to spillestile, der minder om hinanden og vi var makkere til Elgiganten Cup, hvor det spillemæssigt gik nogenlunde efter planen. Vi har begge en forventning om at vi skal nå længere denne gang, og det har jeg fuld tro på at vi kan.”

I deres top 3 var de enige om de tre hold: Claes og Lasse, Wali og Carly og dem selv. Magnus havde netop den rækkefølge, mens Anders satte Wali og Carly forrest og smed dem selv på 2. pladsen.

Marienlyst eSport – Wali ‘Kaz’ Kazmi og Carl ‘Carly’ Lindblad

De to “hjemmebanefavoritter” blev for nyligt hentet til Marienlyst eSport, hvor de fremover vil have deres FIFA-gang. Det er heller ikke to spillere, der på nogen måde er uerfarne. På det seneste har de to spillet mere og mere sammen, og det har da også resulteret i fine resultater med bl.a. en sejr til CG Lan sammen. Derfor kan man altså godt forvente en del af dem, når de for første gang skal bryste sig med Marienlysts trøje.

Kaz & Carly 2v2

Kaz & Carly til CG’s 2v2-turnering.

Carl: “Jeg forventer da, at det kommer til at gå godt for os. Hvis vi skal gå hele vejen, skal vi ramme dagen og heldet som skal til for at vinde en turnering. Uden at være helt sikker på hvem der møder op, vil jeg mene vores største konkurrenter er Malthe og Mikkel samt Lars og Pilm, da det er 2 hold, hvor alle sammen før har leveret gode resultater i 2v2 og de kender hinanden rigtig godt. Valget faldt på Wali, da vi har deltaget i nogle 2v2 turneringer nu med god succes, bla. med 2v2 sejren til CG-Lan. Vi kender også hinandens spil, og den anden persons styrker og svagheder, og vi er gode til at dække ind for hinandens mangler.”
Wali: “Jeg regner med et super fedt event, når vi er på hjemmebane i Marienlyst. Jeg regner med at tingene kører som de skal, og det er jeg også sikker på de gør, når SG står for det. Vi skal helt klart ramme dagen for at kunne gå hele vejen, samt have heldet med os. Vores største konkurrenter vil, ifølge mig, være ‘Team Dørgehjorth’. De har gjort det rigtig godt i diverse 2v2-turneringer, så jeg tror på at de kommer til at blande sig i toppen igen. Efter det har jeg også en tanke om at Fyns stolthed godt kan vise sig frem, da de har gjort det flere gange. Hvis de rammer dagen så tror jeg også på de kan gøre ondt på de fleste hold.”

Deres bud på top 3 bestod af Lars og Pilm, Dørge og Hjorth samt Lasse og Claes.

Dette runder den første artikel af – følg med i morgen, når vi afslører vores allerstørste favoritter til turneringen i Marienlyst!

Læs mere om turneringen og køb billetter her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.