Mandag aften var vi igen samlet på Dan´s Poolhall i Aalborg til den tredje turnering i rækken. Ud over de gode præmier bestående af kontanter, gavekort og merchandise, så var der også leaderboard point på højkant. Efter d. 5. turnering vil top 16 blive inviteret til en slutturnering med større præmier, så der er noget at kæmpe for.

Se leaderboardDSC03703

For anden turnering i træk blev det Marco der løb med sejren, og i finalen skulle han møde kammeraten og den stor-spillende Patrick Richard som havde en målscore på over +20 i turneringen. Efter en tæt finale blev det dog Marco der vandt 4-2 efter et mål i sidste minut.

Sideløbende med hovedturneringen kørte vi også en 2mod2 turnering, og de 8 pladser var hurtigt udsolgte før turneringen. Efter et spændende slutspil blev det L’Aggi der løb med en 2-0 sejr i finalen over Poulstrup.

Billeder fra turneringen kan ses her

Næste turnering er om små to uger, nemlig d. 31. marts, og der kan købes billet her.

Vi vil også næste gang køre en 2mod2 turnering, og for at gøre det lidt mere spændende, så vil det blive en double elemination turnering  – det vil sige at skulle man tabe en kamp, så har man stadig muligheden for at gå hele vejen via en “taber turnering”. Alle er altså sikret minimum 2 kampe.

Køb billet til 2mod2 turneringen (100 kr. + gebyr)