Her i tiden hvor der ikke er så mange turneringer, har vi valgt at fokusere lidt på entertainingen i FIFA også. Først så vi i en af de forgående artikler, at….. og tidligere har vi haft et interview med Armin, men nu er tiden kommet til at fokusere lidt på en dansk FIFA-youtuber, som måske ikke er så kendt endnu, nemlig Mark ’MarckozHD’ Tange.

Mark startede med at lave youtube videoer i 2012 og har på nuværende tidspunkt 2 youtube kanaler, MarckozHD med ca. 14.500 subscribers og omkring 2.000.000 afspilninger, og MarckozGaming med ca. 7.000 subscribers og omkring 600.000 afspilninger.

Nedenfor er interviewet med den danske FIFA-youtuber, Mark Tange.

”Hej Mark. Først vil vi bede dig om at lave en kort præsentation af dig selv og din kanal. ”

”Jamen jeg hedder Mark, jeg er 18 år gammel og går dagligt i skole på HHX og så bruger jeg for det meste resten af min tid på at lave YouTube videoer eller streame, da det både er mit arbejde og min hobby!

Jeg har lavet FIFA videoer siden 2012 og var blandt de første her I Danmark der gjorde det, jeg fandt inspirationen fra udlandet, da jeg så de engelsktalende YouTubere gøre det, og ingen lavede FIFA ting I Danmark, så gik jeg i gang og lige siden har min kanal vokset sig større. Jeg startede med at kun uploade FIFA, men uploader nu også andre ting sommetider, som spillet CS:GO. ”

”Følger du med i den konkurrencemæssige del af FIFA, i form af turneringer i hele landet, eller er det kun entertainingen i spillet du går op i? ”

”Jeg har kun hørt om verdensmesteren Agge der har vundet, jeg følger stort set kun med i entertainings delen, da jeg synes det er sjovere og se”

”Nu hvor du ikke følger så meget med i turneringerne, er det selvfølgelig svært at sige, men tror du at du har niveauet til at kunne spille med om præmierne til de store turneringer I Danmark? ”

”Da jeg spillede meget i FIFA 13/14 havde jeg helt sikkert potentialet til det, men nu hvor jeg også har skole og meget arbejde med redigering, kan jeg nok ikke følge nok med til at konkurrere med de helt store. ”

”Hvordan sørger du for at folk føler sig underholdt, og derfor følger med hele tiden? ”

”Jeg spørger altid til slut i mine videoer, hvad mine seere gerne vil se og lytter til deres forslag, ellers øver jeg mig på nye ideer og formater til hver enkelt video, sådan det ikke bare er den samme kedelige cirkel hver gang. ”

”Er det svært at blive ved med at have interessen for at lave videoer, når du rent faktisk bare sidder og spiller spil? ”

”Jeg synes gaming er pisse fedt og at kunne dele det med dem der ser med gør det endnu federe, at få respons og kunne udvide sin egen viden om gaming og lære nye ting gør det bare federe, så jeg har bestemt ikke mistet interessen. ”

”Og lige til sidst, har det været svært for dig at nå til der hvor du er i dag med din kanal? ”

”Det har taget mig 2½ år ca. at nå dertil hvor jeg er nu, med over 20.000 subscribers, hvis man tæller begge mine kanaler med, så det ikke nemt og starte på YouTube, det tager tid. ”

Lyder MarckozHD interessant? Så kan i følge med i hans videoer her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.