Endnu en SG Plus-turnering er blevet afholdt, og modsat i søndags var der ikke problemer med PSN. Vinderen af dagens turnering blev Lasse ‘Kongen’ Bækkelund som spillede med Polen.


Efter en SG Plus-turnering med stort kaos sidste søndag, var det dejligt at kunne se en velfungerende turnering her til aften uden PSN-problemer – Men problemfrit var det dog ikke, da mange var utilfredse med det hold de nu var blevet tildelt. Med temaet landshold, var det nemlig ikke alle der fik lov til at spille med nogle af de bedste spillere, som det ellers plejer at være tilfældet.

Gruppespillet blev derfor med brok over holdene, men heldigvis oftest med et smil på læben, og der var da også tendens til at de knap så gode landshold, var dem som røg ud i gruppespillet. Her blev nemlig spillere som Marcus ‘Danmar12’ Kok, Wahed ‘The-kid-ut’ Obayd og Nicklas ‘Niller27’ Steensgaard slået ud.

Der var gang i Sports-Gaming.dk-chatten under hele gruppespillet, men herefter kunne det mærkes at det blev en tand mere seriøst med stilhed i lange perioder.

I de første 2 kampe i kampen om en kvartfinale-plads måtte Jupirervej, som spillede med Brasilien, se sig slået af Ahmad ‘Ghandourovic’ Ghandour, som selv spillede med Chile. I den anden kamp om kvartfinalen blev det Lars ‘CW_PrimeTurbo’, som spillede med Tyskland, der vandt over Oliver ‘oli-lind’ Petersen, som spillede med Rusland, med cifrene 4-2.

I kvartfinalen sejrede en af aftenens store favoritter, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund over Ahmad ‘Ghandourovic’ Ghandour, med det knap så gode hold, Polen, mens Jonas ‘Jonasfrank’ Johansen slog Anders002 ud.
I aftenens tredje kvartfinale slog en af de store favoritter, Lars ‘CW_PrimeTurbo’ Korreborg, Frederik ‘Fredberg2013’ Fredberg ud med en 3-1 sejr, mens det blev til et nederlag til Jacob ‘JacobZohner’ Zøhner mod Rasmus ‘Rallestyle1301’ Pedersen i den sidste kvartfinale.

I semifinalen var det Lasse ‘Kongen’ Bækkelund der trak det længste strå i kampen mod Jonas ‘Jonasfrank’ Johansen, hvor han trak en sikker 1-0 sejr i hus, mens Lars ‘CW_PrimeTurbo’ Korreborg også vandt med et enkelt mål, men dog med flere mål i den kamp, da han vandt 5-4 over Rasmus ‘Rallestyle1301’ Pedersen, og det blev derfor til en finalekamp mod måske aftenens 2 største favoritter.

Før finalen var det dog tid til bronzekampen, hvor der var ventet en spændende tæt kamp, men det blev en kort affære, da Rasmus ‘Rallestyle1301’ Pedersen kom tidligt foran, og det kort efter blev til et ragequit fra Jonas ‘Jonasfrank’ Johansen, og han kunne derfor høste 15 point ind til SG leaderboard, mens Jonas ‘Jonasfrank’ Johansen fik 12 point.

I finalekampen blev det til et topopgør mellem Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Lars ‘CW_PrimeTurbo’ Korreborg, men endnu engang blev det til en 1-0 sejr til Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, og han vinder derfor endnu en SG Plus-turnering.

Det lykkedes os at få et kort interview med Lasse ‘Kongen’ Bækkelund efter turneringen:

 

Det lykkedes dig at vinde SG Plus-turneringen her til aften, og spillede mod Lars ‘CW_PrimeTurbo’ Korreborg i finalen, som det nok var forventet med fra start – er du overrasket over at du kom så langt med Polen?

“Jeg er rigtig overrasket over, at jeg kunne nå så langt med Polen. Det var efter min mening det klart dårligste hold, jeg kunne få, og derfor synes jeg, at det var noget af en præstation, at gå hele vejen.”

Du sad både over i gruppespillet, og også den første kamp i play-off – hvordan formåede du at holde dig varm med Polen, mens du ventede på de andre?

 “Jeg holdte mig ikke rigtig varm, men sad derimod og snakkede lidt Skype. Jeg har ikke lyst til, at vænne mig til, at spille med et hold som Polen.”

Med endnu en SG Plus-turneringssejr må du da virkelig føle dig klar til CULT Cola Aarhus Open – er du?

 “Jeg ved ikke, om jeg er klar til Aarhus Open. Jeg har ikke spillet andet FIFA den seneste uge end 2 SG-turneringer. Dem har jeg dog vundet, så kontinuerligt ser det rigtig godt ud, men jeg burde spille mere her op til eventet.”

 

Tillykke til Lasse ‘Kongen’ Bækkelund med sejren, de 250 kr. og de 30 point til SG leaderboard, som smider ham op på 1. pladsen, mens Lars ‘CW_PrimeTurbo’ Korreborg kommer op på 3. pladsen med sin høst på 20 point samt 50 kr her til aften.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.