Efter Wolfsburg, Schalke og West Ham blandt andre klubber har fået esport under sig, og især FIFA, så vil Alka Superliga også være med – og OB satser som den første danske klub på en FIFA-spiller.

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund var fyldt med mystik efter sin annoncerede afgang fra Sørby eSport som talentchef. Mange havde forskellige bud, men de var de færreste, der kunne gætte et skifte til en professionel fodboldklub. Lasse skifter som den første danske spiller nogensinde til en fodboldklub i den højeste division, og slutter sig dermed til et rigtig fint selskab med andre store spillere, der spiller for fodboldklubber, som eks. sølvvinderen til FIWC, Sean ‘Dragonn’ Allen, der spiller for West Ham. Vi har naturligvis talt med Lasse om skiftet.

“Det er kæmpestort. Det startede egentlig bare med at jeg skrev en mail til en gammel kending, uden overhovedet at forvente noget, og da de så ville mødes og snakke om esports-verdenen, så blev de hurtigt interesseret. Jeg er super glad for at det lige er OB, da det jo er det hold, jeg altid har holdt med herhjemme i Danmark, og derfor gør det jo bare situationen endnu større for mig, at det er dem, der bliver den første danske Superliga-klub til at repræsentere esport.”

Fordi Lasse er den første spiller fra Danmark, der skifter til en fodboldklub af denne kaliber, så kan det virke som en lidt uoverskuelig størrelse. Derfor har vi også spurgt Lasse om hvad forskel det kan gøre for ham, at han skifter til OB.

“OB kan tilbyde mig en hel masse promovering af mig. Det betyder en hel del at ens brand vokser samtidig med den danske FIFA-scene. Det giver også mulighed for at jeg kan være en af hovedaktørerne til at FIFA kommer endnu mere frem i DK, end det har gjort de seneste år.”

Med dette skifte kan det være at andre Superliga-klubber også får øjnene op for den danske FIFA-scene og de store mængder talent, der befinder sig på den. Desuden kan OB også gå hen at blive en af stormagterne på den danske scene, hvis de skulle ende med at hente flere spillere end blot Lasse. Men Lasse har ikke travlt med at få flere holdkammerater.

“Jeg håber at dette skifte vil være en øjenåbner for de andre fodboldhold, og at dette kan være et startskud til en virtuel Superliga. Og det kan aldrig skade at skrive til klubberne om de kunne være interesserede. Det var det jeg gjorde, og det betalte sig i sidste ende! Umiddelbart bliver jeg den eneste OB-spiller lige nu, men vi vil ikke udelukke at afdelingen bliver udvidet når denne hype lige har aftaget lidt.”

Vi ønsker Lasse stort tillykke med skiftet – vi glæder os til at se hvordan det former sig!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *