KiDS Coolshop indbyder hermed til sjove gaming aktiviteter i hele vinterferien – KiDS Coolshop Gaming Tour!

Bruger du mest tid sammen med Alex Hunter, eller er du på jagt efter ICONS i FUT? Der er plads til alle gamers hos os. Meld dig til turneringen i din lokale Kids Coolshop – måske bliver du mester i din by!

De 2 finalister fra hver butik går videre til den store finale i Silkeborg, hvor landets Kids Coolshop vinder kåres.

Touren kommer til at foregå i vinterferien (uge 7 og 8) og rammer alle 9 KiDS Coolshop butikker på skift – hvert sted foregår aktiviteterne fra 11.00 – 16.00. Der vil være en FIFA-turnering (kræver tilmelding) for op til 64 deltagere, og samtidig vil der være sjove konkurrencer i Just Dance (gratis), som alle kan komme og deltage i. FIFA-turneringen vil være for 7-14 årige og er nu gratis at tilmelde sig resten af perioden, mens Just Dance aktiviteterne er åbne alle aldre.

Præmier i de indledende FIFA-turneringer:
1. plads: Pokal, medalje, gavekort til PS Store (400 kr.) og en plads i landsfinalen
2. plads: Medalje, gavekort til PS Store (200 kr.) og en plads i landsfinalen
3. plads: Medalje og gavekort til PS Store (200 kr.)

Top 2 i hver FIFA-turnering vinder ikke kun nogle lækre præmier, men de kvalificerer sig også samtidig til den store landsdækkende finale d. 24. februar kl. 12.00 – 16.00, som afholdes i Silkeborg. Her dystes der om den kæmpe vinder-pokal samt et gavekort på 3.000 kr. til Coolshop.

For at reservere billet til FIFA-turneringen, trykkes der på linket for byen (eller ved at trykke her), hvor man ønsker at deltage – man kan sagtens deltage flere steder, hvis man ønsker, men man kan dog kun kvalificere sig til finaleturneringen én gang. Bemærk: FIFA-turneringen er kun for 7-14 årige! Just Dance aktiviteterne er gratis og for alle – kræver ikke tilmelding på forhånd.

KiDS Coolshop Gaming Tour arrangeres og gennemføres af KiDS Coolshop.

Reserver billet: