Kan FIFA-spillere spille fodbold? Team Sports-Gaming opstår

0
1261
Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere Sports-Gamings eget five-a-side-fodboldhold, der lørdag skal dyste med i ‘Neymar Jr’s Five’ i Odense.

Folk har altid krydset fodbolden med FIFA – i denne anledning krydser vi den derimod med det gode, gamle FIFA Street, når vi støtter op om den danske FIFA-scene, hvor syv unge gutter fra det danske FIFA-community har sammensat deres eget hold.

Neymar Jr’s Five er en 5-mands-fodboldturnering afviklet af selveste F.C. Barcelona-spiller, Neymar, samt Red Bull, som kører kvalifikationer i over 50 forskellige lande verden over, der alle stræber for at komme med til den store finale i Rio de Janeiro.

Nu kommer turneringen så til Danmark, og vi er altså stolte over at kunne præsentere holdet, der i Odense skal spille under navnet Team Sports-Gaming!

Team Sports-Gaming består af følgende spillere:

Kent Brylle og Frederik Fredberg.

Kent ‘TalentKent’ Brylle
Christian ‘FIFAQack’ Lillebæk
Frederik Fredberg
Johan Gass Christensen
Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
Claes ‘KegleKongen’ Hansen
Mads Strack Hansen

Jeg så det faktisk ved en tilfældighed, men fik så set nærmere på det og snakkede med Lasse om det. Derfra fandt vi så fen andre, der også havde lyst til at komme med. Nu har vi jo haft det super sjovt med en masse bold til nogle forskellige af Sports-Gamings events, blandt andet i Sørby, MeS og oppe i Aalestrup, så det kunne være sjovt at føre det videre til en turnering.

Samtidig var det fantastisk, at Kristoffer ville bakke op om syv drenge fra communitiet til five-a-side. Alt i alt håber jeg på en sjov dag, men det bliver da spændende at se, hvad syv mand fra det danske FIFA community kan få ud af det. Hvis vores niveau er lige så højt, som vi hver især forsøger at fremstille dem, så bliver det vildt ;-),” lyder ordene fra initiativtageren Kent Brylle.

Turneringen vil også blive afholdt i Aalborg og København, men det er naturligvis i Odense, at disse drenge skal spille sig hele vejen til Brasilien.

Bolden ruller allerede fra klokken 11:00 lørdag formiddag, og du kan læse meget mere om turneringen og de sjove og anderledes regler lige her.

Lige meget hvad skal det i hvert fald nok blive en super morsom dag, der i øvrigt vil blive vlogget af FIFAQack og senere komme op på vores egen YouTube-kanal – så sørg for at følge med!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here