JustDanceLOGOjaune_06-06-2013

Det er med stolthed at Sports-Gaming.dk, i samarbejde med Ubisoft Nordic, kan annoncere den danske kvalifikation til Electronic Sports World Cup i konsolspillet Just Dance.

Det bliver vores ansvar at finde Danmarks bedste danser, der skal til Paris for at forsvare de danske farver ved et storstilet event hvor der vil være op til 10.000 tilskuere i salen samt i tusindvis foran skærmene derhjemme – det kræver nerver af stål og en rytmik der er lidt mejdre udviklet end stamgæsten på den lokale bar.

Hvordan kan man blive valgt som deltager?

Du skal uploade en video af dig selv, hvor du danser men det behøver ikke være til Just Dance. Du kan uploade den enten via YouTube eller Facebook. Del linket til din video på www.facebook.com/justdancegame enten på væggen eller som en privat besked. Deadline for at uploade din video er 1. oktober 2014.

Bemærk at man skal være 18 år for at deltage!

De udvalgte videoer får derefter direkte besked på Facebook og deltagerne inviteres til finalestævnet i Amagercentret – dog er transporten hertil for egen regning

Vinderen får fly og hotel betalt!

Den danske finaleturnering foregår i Amagercentret søndag d. 12. oktober kl. 11.00 – 16.00. Her vil de bedste dansere, udvalgt fra Facebooksiden, dyste på kryds og tværs, og til sidst står vi med vinderen der sendes til Paris for at deltage i verdensmesterskaberne som foregår 30. oktober – 1. november. Vinderen får rejsen betalt og oveni det, også et lækkert hotel!

Til finaleturneringen i Amagercentret, vil det være muligt for gæster og tilskuere selv at prøve kræfter med Just Dance, så der vil både være lækre moves og knap på lækre moves at se på – noget for enhver smag. Til den danske finale vil der blive dystet i Just Dance 2014, mens der til ESWC i Paris vil blive dystet i det helt nye Just Dance 2015.

Turneringsstrukturen1370909759_justdance2014_packshot_ps4_2d_130610_7.30pmpt

Finalens forløb vil være således for deltagere:

Alle deltagere får minimum to danse til at vise hvad de kan – én dans på scenen og én dans på en sekundær station – to deltagere danser på samme tid. Der samles point for dansene i Just Dance, men i dansen på scenen, vil der også være en lokal jury som bedømmer dansen ud fra stil, energiniveau og rytme. Juryen består af en repræsentant for Sports-Gaming.dk, den professionelle danser Patricia Tjørnelund og så en 3. person.

De 8 deltagerne der samler flest point i de to sange samt juryens stemmer vil gå videre til den afsluttende fase – de resterende 12 dansere siges der farvel og tak til.

De resterende otte spillere dyster, to af gangen, på scenen i en enkelt sang og her vil både pointene fra Just Dance samt juryens point bestemme de fire deltagerne der går videre til næste runde som foregår på samme måde – på den måde findes de to finalister til sidst.

I finalen dystes der i to sange, og hver finalist vælger én af de fire mulige sange som de godt kunne tænke sig. Vinderen, som skal med til Paris, findes ved det samlede antal point opnået i disse to sange, og juryen vil ikke have indflydelse på resultatet i finalen – de vil kun komme med kommentarer og opmuntringer.

Vinderen får rejsen til Paris inkl. hotel, og til 2. og 3. pladsen vil der være et Just Dance 2015 til valgfrit format.

Turneringen spilles på Playstation 4 konsoller i spillet Just Dance 2014, og der vil blive brugt Move controllere som minder om styringen på fx. Nintendo Wii.

Følgende sange dystes der i:
Starships – Nicki Minaj
Just Dance – Lady Gaga Ft. Colby O’ Donis
I Kissed A Girl –  Katy Perry
Gentleman – PSY

Præmier for over 10.000 Euro i Paris

ESWC Finalerne i Paris

Vinderen af den danske kvalifikation, vinder en eksklusiv plads ved verdensmesterskaberne i Paris, og skal dermed repræsentere Danmark på verdensscenen. Udover pladsen ved finalen, så modtager den danske vinder også en gratis returbillet med fly til Paris, og samtidig 5 nætter på hotel; altså nogle dage i luksusrammer!

Til vinderne af finalen i Paris, er der præmier for over 10.000 Euro!

Sports-Gaming.dk tager med til Paris og vil hjælpe med de praktiske detaljer, og samtidig vil vi lave indslag undervejs i form af videoreportager, interviews og artikler. Den danske repræsentant skal være villig til at stille op til indslag i forbindelserne med konkurrencerne.

Læs de komplette regler vedr. Just Dance til ESWC

Følgende ting får vinderen af den danske kvalifikation:

  • Retten til at deltage i verdensmesterskaberne som vil foregå under Paris Games Week fra 30/10 – 1/11 2014 – betinget af at betingelserne for verdensmesterskaberne accepteres som beskrevet i reglementet.
  • 1 billet på økonomi klasse til Paris (tur/retur) fra nærmeste internationale lufthavn
  • 5 nætter på minimum 3 stjernet hotel fra onsdag d. 29/10 til søndag d. 2/11 i et standard rum
  • Morgenmad er inkluderet på hotellet
  • Gratis drikkevarer vil være til rådighed under selve konkurrencen
  • Alt mad og drikke som ikke er nævnt ovenfor, er for deltagerens egen regning
[td_block7 limit=”9″ custom_title=”Seneste nyheder”]