Just Dance er sundt, inkluderende og hamrende morsomt!

Gaming har ofte ry for at være meget stillesiddende og inaktivt, men når det kommer til Just Dance, så er dette ihvertfald absolut ikke korrekt. Just Dance fungerer perfekt til åbne arrangementer hvor der er mange mennesker igennem – det er super nemt for alle at deltage, og både børn og voksne kan deltage på lige fod. Sports-Gaming.dk har været ude med Just Dance i diverse storcentre, i ungdomsklubber, i Legoland, på Julemærkehjemmet i Hobro samt flere andre steder.

Vi kommer med alt udstyret der skal bruges, og vi sørger for at hjælpe deltagerne i gang og styre aktiviteterne. Ofte laver vi forskellige high score konkurrencer, og vi medbringer også mindre præmier til de bedste dansere. Just Dance fungerer rigtigt godt i samspil med fx. FIFA eller Virtual Reality, og vi kan lave nogle samlede pakker der fanger både pigerne og drengene.

Prisforslag

Det er svært at sætte faste priser når vi skal afvikle events, for der er kæmpe forskel på hvilke elementer aftalen indebærer. Om det “bare” er at komme og afvikle eventen, om det er med fuldt udstyr, om der er noget forberedelse inden osv. Det vil altså være en vurdering ud fra hvem “kunden” er, hvilke midler de har til rådighed og hvordan konceptet er skruet sammen. Dog har vi lavet en vejledende prisliste sådan potentielle kunder kan få en ide om niveauet, men de endelige priser vil altid bero på en konkret vurdering af indholdet, lokationen og størrelsen.

Se vejledende prisliste

For booking eller yderligere informationer, udfyld da nedenstående formular!

[contact-form-7 id=”4091″ title=”Kontaktformular 1″]