De 14 danske Superliga-hold er nu blevet fordelt ud til samtlige deltagere i Waoo FIFA Liga – se her listen over, hvem der fik hvad.

Første- og anden kvalifikationsturnering til Waoo FIFA Liga er nu begge blevet færdigspillet, hvilket også betyder, at samtlige spillere er fundet og klar til at kæmpe om præmiepuljen på intet ringere end kr. 100.000.

Ud over at vi først og fremmest er kommet frem til de 14 deltagere, som skal spille med, er holdene nu også blevet fordelt ud til diverse spillere. Holdene er blevet fordelt således, at hver spiller skulle skrive en prioriteret rækkefølge af holdvalg. Dem, der så er seedet øverst fik førsteret og så fortsatte dette ellers bare hele vejen ned. Top 10 på den danske FIFA-rangliste kunne vælge først i form af, hvilken placering de her havde, hvorefter de sidste fire seeds først bestod af de to vindere af hver kvalifikation og dernæst de to andenpladser.

Herunder ses alle deltagerne samt deres holdvalg:

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Waoo FIFA Liga

Helt stor betydning kommer holdvalgene dog formentlig ikke til at få, eftersom alle spillere har samme ratings – nemlig 85. Hør til gengæld seed 2 til turneringen, Lars Korreborg, fortælle, hvad dette system kommer til at betyde for turneringen:

“Det med, at det er 85-ratede betyder, at alle kan være gode. Desværre har jeg nok fået valgt det dårligste hold til 85-ratede turneringer, hvilket ikke er så godt, men med min viden om 85-ratede hold overrasker det mig ikke. Jeg troede wings var gode, men det handler vidst kun om de centrale pladser, hvor FC Nordsjælland ikke er så stærke ift. højde. Desuden gør 85-ratede, at jeg vil få problemer, så jeg håber FC Nordsjælland kan få mig til at overleve, når de nu ikke fylder så meget på banen,” fortalte Lars, der som nævnt skal spille med den nordsjællandske klub til turneringen.

Således ser Alka Superliga ud pt. – Hvordan mon den kommer til at se ud i Waoo FIFA Liga?

En spiller, der derimod er utrolig glad for det hold, han endte med, er Lasse Bækkelund, som får sin egen klub han spiller under – Odense Boldklub.

“Holdvalget får den betydning, at jeg rent faktisk kan stille op til turneringen. Når man er på kontrakt i en Superliga-klub (og der kun er én spiller), så lader de dig ikke repræsentere en anden klub, og derfor er jeg rigtig glad for, at det kunne lade sig gøre.”

Ud over hold-annonceringen, er det også blive annonceret, at turneringen starter torsdag den 23. februar klokken 20:00, hvor Pixel.tv livestreamer de to første kampe i ligaen.

Læs også: Fodboldklubber: AS Roma opretter eget FIFA-team

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.