Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf var den første til at vinde en kvalifikationsturnering til Power-LAN’s 1v1 Elite-turnering for 16 deltager til Power-LAN i Marienlyst lørdag den 27. august, da han slog hans holdkammerat Jesper ‘Pilm’ Prang 3-1 i finalen!


Aftenens Power-LAN kvalifikationsturnering var den første i en række af 5, hvor vi finder 10 deltagere til den eksklusive 16-mands ELITE-turnering til Power-LAN i Marienlyst, hvor vi allerede nu har fundet den første halvdel som blandt andet tæller hele Tricked Esport FIFA-holdet samt den nuværende verdensmester Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha. Aftenens 2 finalister, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf & Jesper ‘Pilm’ Prang, er derfor nu sikret en plads til Power-LAN’s FIFA-turnering hvor der er pengepræmier for hele 20.000 kr.

Ud af aftenens 64 deltagere opnåede hele 9 spillere fuldt udbytte i gruppespillet med 9 point, i de 16 grupper, hvilket viser hvor stærkt niveauet til de danske online-turneringer er ved at blive, hvor selve vinderen Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf, var en af dem som måtte nøjes med 6 point, da Carl ‘Carly’ Lindblad endte med at sejre smalt over HassanPlayer.

Det lykkedes os at få et interview med Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf efter hans sejr:

Tillykke, du vandt den første turnering i kvalifikationen til Power-LAN’s FIFA-turnering, hvordan var spillet i dag?

“Jeg føler selv, at jeg spillede godt fra start til slut. Jeg havde en meget tæt kamp mod Carly som jeg tabte i gruppen, hvilket betød at jeg fik et meget hårdt bracket, men jeg holdt hovedet koldt og tog sejren overfor nogle meget stærke spillere, hvilket naturligvis er et stort selvtillidsboost.”

Du nåede at kvalificere dig i første forsøg, og derfor slap du også for at betale et eventuelt beløb for at deltage til kvalifikationen, hvad betyder det for dig at du allerede nu ved at du er kvalificereret?

“Det er meget meget lettende allerede at være kvalificeret efter den første kval. Jeg skal rejse til Alanya om mindre end 2 uger, så jeg var bange for at misse nogle kvals i mellemtiden, men nu kan jeg virkelig gå på sommerferie med god samvittighed. “

Du har haft en lang række gode resultater på det seneste, så hvad vil dine forventninger være til Power-LAN hvor du vil være seedet?

“Jeg ved at niveauet bliver utrolig højt da vi i Danmark har 2 verdensmestre som begge deltager til finaleeventet, så mine mål til turneringen bliver at komme videre fra gruppespillet, da jeg ved at jeg har evnerne til at slå alle hvis jeg rammer dagen og så må jeg tage en kamp af gangen derefter. Det bliver et utroligt fedt event og jeg glæder mig allerede utrolig meget til at komme i gang. Lets go baby!”


Et stort tillykke skal lyde til Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf & Jesper ‘Pilm’ Prang, begge fra Tricked Esport, som nu har sikret sig en fed oplevelse til Power-LAN’s FIFA-turnering i Marienlyst den 27. august!

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *