Hashtag United, som er styret af YouTuberen, Spencer Owen, har netop annonceret to nye signings til holdet – og det bliver i form af to spillere fra den absolut øverste hylde. Tassal ‘Tass’ Rushan og Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje er navnene på holdets to nye FIFA-spillere.

For et par dage siden, skrev den 24-årige svenske FIFA-spiller, Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje, i en opdatering, at han endelig efter et års tid som klubløs, havde fundet sig sit nye hold. Nu kan han og 22-årige Tassal ‘Tass’ Rushan, så bekræfte, at de tilslutter sig FIFA-holdet, Hashtag United, der er styret af FIFA-YouTuberen, Spencer Owen.

Dermed sikrer Hashtag United sig nu to spillere fra den absolut øverste hylde, som sammen med Harry Hesketh, skal spille under det engelske FIFA-team.

De nye signings, Ivan og Tass, endte som nummer ét på hver deres konsol på FUT Champions’ leaderboard denne weekend, efter at have vundet samtlige 40 kampe begge to.

Spencer Owen er da også meget tilfreds med at få fat på de to topspillere, og har udtalt følgende om de to på Hashtag Uniteds Twitter-profil:

“Signingen af Ivan til Hashtag United er en stor erklæring for holdet. Han er et af de mest respekterede navne i competetive FIFA. Han var semi-finalist til FIWC i 2016, og han har bevist gang på gang, at han har hvad der skal til for at konkurrere på højeste niveau. Vi er meget begejstrede over at han skal repræsentere Hashtag United. 

– Tass er en veteran på den engelske FIFA-scenen og er stadig blot 22 år gammel. Han har allerede en masse erfaring, og tingene har virkelig kørt for ham her i FIFA 17. Som London-fyr, følte vi at Tass var den perfekte tilføjelse til vores hold, som er placeret i London, og vi håber på at opnå en masse sammen med ham.”

Også de to nye ansigter, var meget tilfredse med det nye samarbejde. Hør her Ivans udtalelser:

“Jeg er meget glad for at tilslutte mig Hashtag United sammen med en af de bedste spillere, Tass, og den allerede meget  etablerede Harry. Jeg havde nogle andre muligheder liggende, men det her føles som det bedste skridt for mig i min karriere. At arbejde sammen med Spencer Owen føles rigtig godt, da han ved præcist, hvordan eSports og competitive eSports fungerer. Det føles som et fantastisk hold, og jeg tror at vi sammen kan tage competitive FIFA til et nyt niveau.”

Tass havde følgende at fortælle om skiftet:

“Det her er uden tvivl det største år for FIFA indtil videre, og at have muligheden for at spille under Hashtag United for mig, er helt klart den bedste mulighed. Det vil også være en sand fornøjelse at spille sammen med Ivan og Harry som holdkammerater. Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne have lov til at til at takke Spencer Own for den her mulighed, og jeg håber, at jeg kan bringe en titel tilbage til alle, som er involveret i Hashtag United.”

Det bliver enormt spændende at følge Hashtag United i FIFA 17, der med disse to spillere for alvor melder sig ind på den internationale FIFA-scene!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.