De to danskere, der skal deltage i den store e-sportsturnering ESWC i Paris, har nu fået deres grupper. Begge to har fået grupper med store spillere samt nogle ukendte spillere. Vi har interviewet de to om deres forventninger til gruppen.

Jeppe Rindom:
ESWXJeppe har fået en mildest talt svær gruppe, hvor han er blevet sat op imod store navne som Brian Savary og Sean ‘Dragon’ Allen. Han må derfor kategoriseres som kraftig underdog, når han kommer ind til turneringen. Om sig selv og sin gruppe siger han:
“Det er en kæmpe ære at få muligheden for at spille i sådan en stor turnering, samt at møde så store spillere fra rundt omkring i hele verden! Selvom jeg klart er en underdog har jeg stadig forventninger til mig selv, for jeg er ikke kommet derned for at ryge ud i gruppespillet. Jeg ved ikke rigtig om der er en i min gruppe, som jeg direkte ser op til, tror mere jeg vil sige hvem jeg har mest respekt for, og der må jeg svare Sean Allen, han er en jeg skal passe på!”

August Rosenmeier:
ESWC 1August er af mange klassificieret som favorit i de fleste turneringer, han deltager i. Dette er ikke en position, som Agge nyder at indtage, men heldigvis har Agge også fået ret svær modstand, hvor bl.a. Erhan ‘DrErhano’ Kayman er med i. Agge var lidt uenig i nogle af vores postulater, men svarede således på vores spørgsmål: “Jeg håber jeg kan komme videre fra gruppen. Jeg har begge år til ESWC skulle arbejde meget hårdt for at komme videre, og jeg forventer det bliver på samme præmisser i år – jeg tror dog på jeg kan gøre det, også må jeg trække på rutinen i slutspillet hvis jeg når dertil. Først og fremmest kunne jeg ikke være mere uenig i at han (Jeppe Rindom, red.) har fået en “markant sværere gruppe end mig”. Alle 4 grupper er utrolig hårde og vi har begrænset kendskab til vores modstandere idet det er et nyt spil plus der er nye deltagere. Jeg kender ikke så meget til Jeppes niveau men de ting jeg har set har været lovende og jeg håber og tror på at han kan gøre noget godt dernede!”

Vi har også spurgt ham om hvem hans største modstand i Frankrig bliver, og der svarer han:
“Igen, et rigtig svært spørgsmål, da mit kendskab til de andre spillere er begrænset i FIFA 16. Jeg vil umiddelbart nævne Franskmændene og Iranerne da franskmændene er på hjemmebane og ALTID har en spiller der når langt. Samtidig har Iranerne bare vist de seneste par år at de er et land der har utrolig mange fremragende spillere. Det bliver spændende at se hvad de kommer med i år samt om den forsvarende mester stadig træner 10 timer om dagen og kan bringe samme høje niveau i år.”

Turneringen bliver uden tvivl spændende – stay tuned, når vi tager til Frankrig og ser de to drenges forhåbentlig fantastiske præstationer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.